Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali heroj

Baki je pozlilo, a njezin 11-godišnji unuk sjeo u automobil i odvezao ju kući kako bi primila hitnu medicinsku pomoć

YouTube
09.09.2020.
u 10:29

Maleni školarac primio je bezbroj poruka pohvale nakon što se čulo za njegov hrabri potez.

PJ Brewer-Laye bio je s bakom Angelom u šetnji nedaleko od kuće kada joj je pozlilo. Pao joj je tlak, počela je drhtati i zamaglio joj se vid. Vidjevši da se baka muči, 11-godišnji PJ bez razmišljanja je sjeo u njezin automobil kako bi ju odvezao kući i pozvao pomoć.

"Naslonila sam se na prometni znak jer mi nije bilo dobro, a kada sam pogledala desno vidjela sam kako mi prilazi moj automobil. U njemu sam vidjela svog unuka, primijetio je moje ponašanje i tada je, pretpostavljam, krenuo u akciju" rekla je Angela.

Pogledajte video:

Iako po zakonu još ne može dobiti vozačku dozvolu i ova situacija mogla je biti opasna, baka, kao i mnogi drugi koji su čuli za ovu priču, neizmjerno su ponosni. PJ je prozvan herojem.

"Naučio je voziti s mojim suprugom po dvorištu, nije nigdje zapeo niti bio uplašen. Oduševljena sam."

Baka je naknadno snimila video PJ-a kako vozi auto, prenosi Daily Mail.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije