Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raznježili mnoge

Baka i djed u samoizolaciji dobili su preslatko iznenađenje od svojih unuka

Twitter
20.03.2020.
u 11:30

Iako su u samoizolaciji, pronašli su način kako vidjeti svoje unuke.

Chris Page iz Norfolka u Engleskoj objavio je na svom Twitter profilu preslatku fotografiju na kojoj djeca njegovog prijatelja pozdravljaju svog djeda i svoju baku kroz staklena vrata, zbog toga što su oni u samoizolaciji zbog koronavirusa, prenosi Daily Mail.

Fotografija pokazuje baku i djeda koji na staklenim vratim drže svoje ruke, dok ih njihove unučice kopiraju i stavljaju svoje ruke u njihove. Unuke zatim šalju puse svom djedu i svojoj baki te im uljepšavaju samoizolaciju.

Foto: Twitter

Chris je na svojoj objavi napisao: “Najslađa stvar koju sam vidio danas, od svog prijatelja. Zapamtite: Samoizolacija ne mora biti usamljena, ako se pravilno provodi. Teško je, ali po smijehu bake i djeda vidi se da uživaju u ovome.”

Njegova objava brzo je prikupila veliku pažnju i dobila puno komentara. “Ovo me usrećuje i rastužuje u isto vrijeme”, glasio je jedan komentar. “Ovo je predivno, hvala na dijeljenju”, komentirala je jedna korisnica.

Zbog koronavirusa, stručnjaci i liječnici preporučuju da stariji ljudi ostanu doma, jer su oni najugroženiji, što ponekad može biti teško, ali samoizolacija ne znači da moraju biti sami, već da na alternativne načine komuniciraju s bližnjima.

Pogledajte kako vi možete pomoći osobama u samoizolaciji, ako brinete za njihovo mentalno zdravlje:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije