Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispričao je na Redditu

Baka i djed djevojčici odlučili probušiti uši, pa im njezin otac zabranio da je viđaju!

Shutterstock
28.04.2021.
u 15:30

Svi nas napadaju i kažu da ih kažnjavamo zbog gluposti i da ih tretiramo kao djecu, rekao je ovaj tata, a čak i roditelji njegove zaručnice misle da su pretjerali

Jedan je tata nedavno na Redditu podijelio kako je, nakon što su njegovoj devetomjesečnoj kćerki probušili uši, svojim roditeljima zabranio da više čuvaju unuku.

U svojoj je anonimnoj objavi muškarac ispričao da on i zaručnica imaju devetomjesečnu djevojčicu, a dok su oni na poslu čuvaju je njegovi ili njeni roditelji.

Nije, kaže, uopće znao da se tako malenoj djeci mogu bušiti uši, a on i partnerica su se već prije složili da će djevojčica kad bude starija sama odlučiti želi li to ili ne.

Dijana se ljubila s Draganom, gledateljice ju napale: 'Kakav je ona primjer majke i bake?!

1/9

- Nije mi ni palo na pamet da se to djeci radi dok još ni ne govore - napisao je i dodao kako su njegovoj zaručnici roditelji rano probušili uši, a kasnije je mrzila nositi naušnice.

- Ni dan danas ih nikad ne nosi - rekao je, a njegovi roditelji znaju kakav je njihov stav o tome. Ipak, baki i djedu je ideja o probušenim ušima očito bila privlačna, pa su odlučili to unuci napraviti njima iza leđa.

 - Čuvali su nam djecu i pozvali jednog prijatelja moje mame da malenoj probuši uši - ispričao je otac, na što su i on i zaručnica poludjeli i s njima prestali razgovarati.

Foto: screenshot/facebook

Svi su im prijatelji, kaže, rekli da 'rade frku iz ničega' i da ne mogu zbog takve 'gluposti' baku i djeda izbaciti iz života unuke, pa su se 'smekšali' i dopustili im da je viđaju - ali samo dok su oni s njima.

- Svi nas napadaju i kažu da ih kažnjavamo zbog gluposti i da ih tretiramo kao djecu - dodao je, a čak i roditelji njegove zaručnice misle da su pretjerali, prenosi Mirror.

- Ja osobno nikad više ne bih svoje dijete ostavila samo s njima - napisala je na Redditu žena kojoj je mama kćerki skratila šiške, pa od tad s njom ne razgovara.

- Napravili su nešto trajno i što može izazvati infekciju, samo da curica može nositi nakit, to je suludo -  napisao je jedan korisnik, a većina se složila da je najveći problem odnosa s bakom i djedom to što, kad je o djeci riječ, ne poštuju odluku roditelja.

Farmer savjetuje kako čuvati jaja da bi duže bila svježa!

Komentara 1

LA
laki8472
17:26 28.04.2021.

...trazio bi i sudsku zabranu prilaska i tuzio bi ih jos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije