Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna žena

Baka (94) postala hit na društvenim mrežama: Ispričala što je napravila kad je uhvatila supruga u varanju

TikTok
28.10.2020.
u 10:30

Video, koji je objavljen 22. srpnja, pregledan je 13,1 milijuna puta na TikTok-u, a dodatnih 44 milijuna puta na Facebooku.

Baka Doris postala je poznata na TikToku zahvaljujući svom unuku Giju. On je počeo objavljivati smiješne videe u kojima pratitelji, njih čak 600 tisuća, imaju prilike vidjeti njezin poseban karakter i osobnost.

U jednom posebno popularnom videu koji je 57 milijuna puta pregledan na TikToku i Facebooku Doris se prisjeća kako je uhvatila supruga u varanju te osvete koju je priredila njemu i njegovoj ''prijateljici''.

@sassygran

##sassygran

♬ original sound - Giovanni and Doris

– Doznala sam da ima drugu djevojku pa sam se sprijateljila s njom. Jedne noći otišle smo u izlazak, a ja sam odlučila da neću ništa piti. Za razliku od mene, ona se napila. Kada je bilo vrijeme da pojedemo nešto, ona je bila toliko pijana da je pala licem u hranu i tako zaspala. Onda sam nazvala supruga i rekla mu da dođe po svoju prijateljicu – ispričala je Doris u videu.

Doris je na društvenim mrežama  podijelila mnoštvo detalja o svom životu, uključujući kako je imala dva muža alkoholičara i petero djece, a nakon drugog razvoda radila je čak tri posla kako bi se brinula o njima.

Na kraju je pokrenula vlastiti dječji vrtić gdje su klijenti plaćali ovisno o svojim primanjima, pa je čak nudila i besplatnu brigu o djeci za siromašne majke.

Neviđeni duo: Baka (93) i unuk (27) kreatori viralnih hitova na internetu:

1/4
Ključne riječi

Komentara 2

ML
Mladjan
12:38 28.10.2020.

Tako radi prava žena,. Želim joj puno zdravlja i još dug život.

Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
22:50 28.10.2020.

Njezin posebni karakter, a ne "njezin poseban karakter".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije