Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika razlika u godinama

Baka (83) u braku sa 38-godišnjakom: 'Nek' pričaju što hoće, on je moja srodna duša!'

Facebook
06.10.2022.
u 09:26

Iris se razvela od svog bivšeg supruga prije četrdeset godina, a s njime ima dva sina koji su prvo bili skeptični oko njezine veze s Mohamedom

 Iris Jones (83) iz Velike Britanije se za Mohameda Ahmeda Ibrihama (38) udala u studenome prošle godine, nakon što ga je 2019. upoznala na Facebooku, a da ga  prvi put vidi uživo 83-godišnjakinja je otišla k njemu u Egipat gdje se par i vjenčao. Ona od tada svom muškarcu redovito na društvenim mrežama iskazuje ljubav i 'hejterima' poručuje da joj je on srodna duša.

Egipćanin koji je oženio 46 godina stariju umirovljenicu također je online često predmet osuda, premda naglašava da jako voli svoju suprugu.

Tako je i u svojoj novoj Facebook objavi Iris otkrila što je za nju ljubav, te pružila uvid u svoj život s mladim Mohamedom. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18

"Ljubav je kad vam onaj koga volite reže nokte. Kad vas odnese na drugi kat kad se lift pokvari. Kad provede sate tražeći mobitel koji ste ostavili u Uberu. Ljubav je kad onaj kojeg volite spava na bolničkom podu i odbija otići dok se oporavljate od pada. Kada bez riječi sluša vaše prigovaranje o vrućini u Egiptu", napisala je.

Na kraju objave je dodala da su 'njegovo strpljenje, razumijevanje, odlučnost, briga i pažnja prema njoj razlog zašto toliko voli svog supruga', prenosi The Sun.

Iris se inače od svog prvog supruga razvela prije punih četrdeset godina, a s njime ima dva sina koji su na početku bili skeptični u vezi njenog odnosa s Mohamedom, ali su, tvrdi, mišljenje promijenili čim što su ga upoznali.

Njen se život, kaže, zauvijek promijenio kad joj je početkom 2019. godine sin Stephen kupio laptop i prijavio je na Facebook. Pridružila se grupi ateista i tamo upoznala mladog Egipćanina, a samo pet mjeseci kasnije tada 79-godišnja Iris je sjela na petosatni let do Kaira; za prvi susret s ljubavi u stvarnom životu.

Dočekao ju je Mohamed; koji se inače nakon propalog braka vratio svojim roditeljima; te joj je platio boravak u iznajmljenom stanu u gradu. Tamo su se, već nekoliko sati nakon što su se upoznali, i fizički zbližili, no nisu se mogli odmah vjenčati jer Iris nije znala da mora sa sobom ponijeti i papire od razvoda.

Tako je nakon samo mjesec dana zajedničkog života bila shrvana jer se mora vratiti u Veliku Britaniju, no već je mjesec dana kasnije platila još 600 funti (oko 5.300 kn) za avio kartu za Kairo. Ovaj je put Mohamed bio taj koji se nije mogao vjenčati, no tijekom njenog trećeg posjeta par je konačno stupio u brak.

Na početku braka je par morao živjeti odvojeno dok mu ona ne osigura vizu, a čim ju je dobio Mohamed je za stalno doselio svojoj supruzi u Veliku Britaniju; i od tad, tvrde, traje njihova sreća.

Ptići flaminga ostali bez roditelja, sad brigu o njima vodi čuvarica koja ih svaki dan vodi u šetnju 😍

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:32 06.10.2022.

Dvije tri godine se da izdržati i onda nasljeđuje babinu penziju. A britansko državljanstvo već ima. Tak se da.

MO
montello
13:21 06.10.2022.

😁😂 moze mu baka biti

AC
acer7
10:08 06.10.2022.

baš si odgovaraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije