Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijališta Nassfeld i Katschberg

Bajkovite skijaške avanture u Falkensteiner hotelima na skijalištima u Nassfeldu i Katschbergu

28.11.2018.
u 09:00

Kilometri i kilometri staza doslovce pred vratima, praktičan najam skijaške opreme u hotelu i izvrsna usluga garantiraju savršen ski doživljaj za cijelu obitelj

Jasan pogled. Slobodna vožnja. Skijaši u snijegu. Sunce na licu. I tada osjetite: osjećaj slobode, radost kretanja i predivnu prirodu. Ali uz to ide mnogo više. Savršena usluga u svim odjelima, infrastruktura prilagođena obiteljima i izvrsna kuhinja pretvorit će zimski odmor u nezaboravno iskustvo za cijelu obitelj – to je skijaški doživljaj kod Falkensteinera!

Falkensteiner skijaški hoteli Club Funimation Katschberg i Cristallo, te Hotel & Spa Carinzia i Hotel Sonnenalpe savršen su izbor zbog položaja koji je direktno na stazi, praktičnog najma opreme u samom hotelu, škole skijanja za sve uzraste, ali i zbog fantastične animacije za djecu u veselom Falky-Landu.

Višestruko nagrađivane top skijaške destinacije, Katschberg i Nassfeld u Koruškoj, odlikuju ne samo najbolje pripremljene skijaške staze svih razina, već i dječji skijaški svijet, rustikalne kolibe za opuštanje, vožnje u kočiji koju vuku konji za romatične istraživačke rute, a za one raspoložene za slavlje, bezbrojne Apres Ski mogućnosti.

falky.holiday/carinthiaski

Rezervirajte sada, od: 491,- EUR za 3 noćenja i 2 osobe koje plaćaju punu cijenu*

*Blue Spirit popust, regularna cijena od € 516, – za 3 noćenja i 2 osobe koje plaćaju punu cijenu

Ponuda se može rezervirati na upit i ovisno o raspoloživosti. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije