Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Adidas 46664

Aukcija za ‘46664’ humanitarnu fondaciju Nelsona Mandele

nelson mandela
19.06.2010.
u 16:06

Adidas je ponosno pokrenuo adidas 46664 aukciju u kojoj su sva prikupljena sredstva namijenjena '46664' humanitarnoj fondaciji Nelsona Mandele.

Aukcija je ekskluzivna prilika za nogometne fanove diljem svijeta koji će moći osvojiti dio limitirane edicije FIFA World Cup™ i adidas nogometnih proizvoda. Domaćin aukcije je eBay, a fanovi mogu licitirati za unikatne artikle među kojima su i ‘The Quest’ slike na kojima se nalaze 32 igrača iz 32 reprezentacije koje sudjeluju na FIFA World Cup™ -u, a koje je prošlog tjedna otkrila nogometna legenda Franz Beckenbauer. Među artiklima su i potpisane majice Stevena Pienaara, 32 individualna portreta igrača, Live Quest slike te aktualna, adidas Jo’bulani službena lopta za finale FIFA World Cup™.

Sva unikatna umjetnička djela stvorio je adidasov 2010 FIFA World Cup™ tim umjetnika – Paul Junior  Kasemwana i Espoir Kennedy. Dva genijalna i talentirana afrička umjetnika pred kojima je obećavajuća budućnost, tijekom natjecanja su smještena u Jo’bulani Centrali, adidasovom PR sjedištu za vrijeme trajanja prvenstva, gdje na platno prenose trenutke koji će postati povijest – najbolje golove, penale, ushićenja zbog pobjede i tugu zbog poraza, individualne i timske uspjehe – svi ti jedinstveni trenuci tvore Live Quest.

Svaka Live Quest slika široka je 270 cm i visoka 210 cm, a 32 individualna portreta igrača i ostali limitirani adidas FIFA World Cup™ artikli bit će ponuđeni na aukciji na linku www.ebay.co.uk/adidas46664auction tijekom trajanja prvenstva, s kulminacijom u ponedjeljak, 12.srpnja s adidas Jo'bulani službenom loptom za finale   FIFA World Cup™-a. Svi prihodi od aukcije namijenjeni su Nelson Mandela '46664' fondaciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije