Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Astrologinja tvrdi da je vrijeme za promjenu karijere, evo koja profesija vam odgovara prema znaku

posao
Thinkstock
01.08.2020.
u 07:00

Australska astrologinja kaže da su preostali mjeseci u 2020. godini odlični za razmišljanje o karijeri i poduzimanju nekih promjena.

Rose Smith, australska astrologinja tvrdi kako je 2020. godina idealna za razmišljanje o karijeru - koji poslovi vam 'leže', a koji ne. Razlog tome je, kako kaže, pandemija koronavirusa koja će mnoge natjerati da promjene posao kojim se bave.

"Ekonomske posljedice od pandemije koronavirusa osjećat će se još godinama, pa je sada idealno vrijeme da napravite plan za novu karijeru, a u tome vam može pomoći astrologija", rekla je za Daily Mail.

Evo na koje poslove i koju karijeru se ove godine trebate orijentirati:

Ovan - 20. ožujka - 19. travnja
Odlično se snalaze u poslovima poduzetništva, odnosima s javnošću, vojnoj službi. Imaju natjecateljski duh kao i duh vođe, pa im takve pozicije leže. Vole rizik i poslove u kojima niti jedan dan nije isti. Ne mogu podnijeti rad u izolaciji i posao gdje se ne kreću dovoljno.

Bik - 19. travnja - 20. svibnja 
Ovom znaku najviše leže poslovi u građevinarstvu, pozicija nadzornika ili rukovoditelja projekata. Također, snalaze se u kulinarstvu, glazbenoj industriji kao organizatori koncerata i predstava, kao dizajneri interijera i arhitekti. 

Loš izbor su oni poslovi gdje im drugi često govore što treba raditi, poslovi koji zahtijevaju empatiju, poput rada u savjetovalištima. Poslovi u medicini koji su direktni rad s pacijentima i oni koji zahtijevaju puno strpljenja.

Blizanci - 21. svibnja - 21. lipnja
Ovaj znak snalazi se u odnosima s javnošću, pisanju, novinarstvu i medijima. Vole zabavne poslove pa im leži pjevanje i posao DJ-a. Također mogu biti odlični nastavnici, govornici i blogeri.

Ne vole posao gdje ne mogu iskazati sve svoje potencijale, kreativnost i one koji su monotoni.

Rak - 21. lipnja - 22. srpnja
Jako su empatični, pa im odlično pristaju poslovi poput savjetovanja, skrbi za starije osobe ili osobe s invaliditetom. Vole činiti puno za druge, pa su odlični kuhari i konobari, medicinski radnici i profesori. Odlično se snalaze i kao socijalni radnici, ali i umjetnici - kazalište i glazba. 

Ne vole raditi negdje gdje ne mogu pokazati svoje emocije i empatiju, negdje gdje nema fleksibilnosti jer im je jako bitno provesti određeni dio vremena s obitelji. 

Pravni stručnjaci odgovaraju na pitanje: Mogu li se kazniti oni koji ne nose maske?

Lav - 23. srpnja - 22. kolovoza
Dobri su govornici i organizatori, vole glumiti i biti na sceni, na poziciji direktora. Vole biti u centru pažnje, pa im odgovaraju svi poslovi koji to zahtijevaju.

Ne vole raditi sami, poslove koji ne donose neke značajne promjene i one s izazovima koji su ili nepremostivi ili ne daju dovoljnu stimulaciju.

Djevica - 23. kolovoz - 22. rujna 
Dok Biku ne odgovaraju poslovi u medicini, Djevici je to odličan izbor, a najbolje joj leži posao nutricionista ili osobe koja se bavi akupunkturom. Isto tako odlično joj idu financije, statistika i matematika.

Ne snalazi se baš u kreativnoj industriji, vodovodu, poslovima koji nemaju rokove i raspored, one koji su nepredvidivi i stresni.

Vaga - 22. rujna - 22. listopada
Kao i Blizancima, i Vagama odlično pristaje posao u odnosima s javnošću, u pregovaranju, savjetovanju. Dobri su odvjetnici jer vide mnoge strane jedne situacije. Estetika je ovom znaku jako važna, pa vole posao u modnoj ili kozmetičkoj industriji. Odlični su u prezentiranju i javnom govoru.

Ne vole biti pod stresom i imati rokove, ne vole poslove gdje se moraju nositi s lošim higijenskim uvjetima kao ni s nepoštenim i manipulativnim ljudima. Industriju ili radna mjesta u kojima dominira jedan spol ili pristranost prema nekoj kategoriji ljudi strogo izbjegavaju.

Škorpion - 23. listopada - 22. studenog
Ovaj znak se snalazi u poslovima kirurga, liječnika, patologa i seksualnog terapeuta. Isto tako vole posao privatnog detektiva i policajca, kao i poslove koji promiču provedbu zakona, poput računovođe, revizora.

Najgori put koji mogu izabrati su neki poslovi gdje rijetko mogu raditi sami, gdje moraju biti strpljivi i gdje ne mogu koristiti svoju intuiciju, kao i bilo koji posao koji im ne dopušta da se izraze u potpunosti.

Strijelac  - 21. studenog - 21. prosinca
Pisanje, podcasting, marketing, vodeće uloge, nastava - to bi bili idealni poslovi za ovaj znak, dok im rad od 9 do 17h u uredu bez pauze, posao s prekomjernom količinom pravila i propisa, te stresa nikako ne odgovara.

Jarac - 21. prosinca - 21. siječnja
Ovaj znak jako je predan poslu i odgovoran, voli napredovati i ambicije su dosta izražene, pa mu poslovi koji ne zahtijevaju te karakteristike ne pašu. S obzirom na to da su odlični u financijama, računovodstvu, znanosti, vođenju poduzeća i poslovnoj analitici, ne zadovoljavaju se poslovima gdje se ne zna red. Također, odlični su policajci i vatrogasci.

Vodenjak - 21. siječnja - 20. veljače
Veliki humanitarci po prirodi uživaju u takvim poslovima. Pokreću ih znanstveno utemeljene karijere, poput meteorologije, komunikacije ili elektronike, pionirstvo na novom polju ili inovacija. Posao koji uključuje borbu protiv statusa quo, s buntom protiv trenutnog sustava i sve što uključuje internet.

Bježe od strogih pravila, ne vole puno pokazivati sebe i samoizražavanje, ne vole dosadu niti rutinu.

Ribe - 19. veljače - 20. ožujka
Ribe su dobri umjetnici, glazbenici, općenito kreativci. Odgovaraju im poslovi koji se temelje na duhovnosti, poput psihičkog čitanja i astrologije, alternativno liječenje i neke alternativne uloge u zdravstvu, socijalni rad i slična zanimanja. Bilo koji posao u kojem mogu dobro iskoristiti svoje sposobnosti slušanja. 

Ne vole skrivati osjećaje kao ni svoju kreativnost, pa im poslovi koji to zahtijevaju ne leže. Ne vole biti pod stresom niti raditi sami. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije