Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Astrologija otkriva: Ovaj dan mogao bi vam biti najsretniji u 2021. godini!

Shuttershock
12.01.2021.
u 07:00

Vagama će, posebno na ljubavnom planu, najsretniji dan u 2021. godini biti 6. rujna, a Lavovima 13. srpnja, kad će imati pravu priliku da zablistaju

Napokon je završila 2020., godina koja je za mnoge bila puna neočekivanih događaja. Ako vjerujete astrolozima, 2021. svakom znaku horoskopa nosi barem nešto dobro. Iako ćemo vjerojatno još neko vrijeme morati živjeti s trenutnom pandemijom, ove bi godine trebali završiti brojni izazovi s kojima smo bili suočeni - i dobre bi se stvari trebale početi događati.

Prema astrolozima, neki će dani u 2021. godini za svaki znak biti bolji od drugih:

Ovan

Najsretniji dan u 2021. za Ovna biti će 15. travnja, jer će tada dobiti priliku za neka nova iskustva. Taj dan Ovnu neće obilježiti samo izvrsno zdravlje, već i ljubav i romantika - a može se dogoditi da za Ovnove to bude i jedan od najboljih dana u  životu!

Foto: Alexandr Ivanov/Pixabay

Bik

Bikovima će najbolji dan u 2021. biti 17. siječnja, dan kad je uz njih Uran, poznat i kao planet promjena, koji će im donijeti inspiraciju za neke nove pothvate i uspjehe.

Blizanci

Prema astrologiji, Blizancima će najsretniji dan biti 28. svibnja 2021. koji će biti savršen za dodatno se povezati s drugim ljudima. Samo, ne smiju zaboraviti maksimalno iskoristiti sve svoje vještine, na romantičnom ili profesionalnom planu.

Rak

Za Rakove je najsretniji dan u nadolazećoj godini 23. lipnja. Taj će dan Rakovi biti poletniji nego inače, a zvijezde će se poravnati tako da im donesu sreću.

Foto: Alexandr Ivanov/Pixabay

Lav

Za Lavove će najsretniji dan u ovoj godini bit će 13.srpnja. S obzirom da im je u karanteni bilo teže nego drugima, ovaj će im dan donijeti pravu radosti i osjećaj slobode, te im pružit savršenu priliku da zablistaju.

Knjiga o tajanstvenoj zbirci Zlate Lubienski o kojoj su se ispredale najfantastičnije priče

1/3

Djevica

Za Djevice će 18. kolovoza biti najbolji dan u 2021. - od prilike za napredovanje na profesionalnom planu, pa do prilike da više vremena provedu s partnerom ili dragim prijateljem.

Vaga

Za Vage će najsretniji biti  6. rujna 2021., posebno na ljubavnom planu. Tada će vjerojatno upoznati i neke nove ljude i voditi neke zanimljive razgovore koji će promijeniti njihovo poimanje svijeta.

Foto: Shuttershock

Škorpion

Za Škorpione će 18. studenog 2021. biti idealan dan za riskirati i maksimalno iskoristiti svoje strasti. Najbolje je da tada ulože u nešto prema čemu osjećaju strast, bez obzira na mogući rizik.

Strijelac

Strijelci se mogu veseliti 21. svibnja 2021., danu prepunom uzbudljivih avantura i zabavnih aktivnosti, ali i s dovoljno vremena koje će moći provesti s dragim im ljudima.

Jarac

Pravo vrijeme za Jarce biti će 23. kolovoza 2021. Iako prirodno posjeduju dovoljno inteligencije i razumijevanja, uz malo sreće koju šalju zvijezde, na taj će dan moći sve što požele.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Vodenjak

Najbolji dan za donošenje odluka i za postizanje uspjeha na raznim poljima Vodenjacima će biti 29. studenog 2021., dan kad će sigurno pronaći svoj put do sreće, a možda i pravu ljubav.

Riba

Za Ribe, najsretniji će dan biti 3. lipnja 2021. Taj dan njima neće obilježiti samo davanje drugima, već će i same biti obasipane ljubavlju i naklonošću koju zaslužuju. A neki bi njihovi slučajni sastanci mogli procvjetati u velike ljubavne veze, kako piše portal Times of India.

Prva beba rođena u Hrvatskoj u 2021. godini je mali Daris iz Petrinje

Prva beba rođena u Hrvatskoj u 2021. godini je mali Daris iz Petrinje

Prva beba rođena u Hrvatskoj u 2021. godini je mali Daris iz Petrinje VIDEO: PIXSELL Photo & Video Agency

Objavljuje Večernji list u Subota, 2. siječnja 2021.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije