Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što je to?

ASOS predstavio kolekciju kupaćih kostima, no svi su primijetili nešto neobično

Asos
13.05.2019.
u 19:51

ASOS je predstavio ovogodišnju kolekciju kupaćih kostima u nešto drugačijem tonu.

ASOS se ponovno našao u središtu pozornosti online zajednice. Ovoga puta nije riječ o nekom neobičnom odjevnom predmetu, već nečemu što zaista ne bismo očekivali.

Ljeto je pred vratima, a samim time i nove kolekcije kupaćih kostima poznatih modnih brendova. Tako je i ASOS predstavio ovogodišnju kolekciju u nešto drugačijem tonu. 

 

 

Dvodijelini bijeli kupaći kostim "zapeo" je za oko mnogima, no ne zbog razloga koje bismo mogli pomisliti. Model u kostimu pred sobom, na fotografiji, ima tanjur hrane koji je odvukao pozornost mnogih žena sa samog kupaćeg kostima. 

"Što to jede, zaboga?", "Grah, noodlesi i riža sve zajedno??"

Mnogima kombinacija namirnica na tanjuru pred modelom nikako nije "legla" pa je ASOS-ova objava ovog kupaćeg kostima itekako privukla pažnju. 

Nije poznato zašto ovaj model na fotografiji ima tanjur isperd sebe s neobičnom kombinacijom namirnica poput zapečenog krumpira, sirove mrkve, noodlesa, čaja s mlijekom i zapečenog krumpira.

Tko jede noodlese i pije čaj s mlijekom u isto vrijeme, zapitali su se mnogi...

Pogledajte i video Žena pokušala zaustaviti jureći automobil

 

 

 

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
21:02 13.05.2019.

noodles ??? E moj novinaru....

IV
ive365
11:18 14.05.2019.

Bome ja tanjur nisam ni vidio..

MA
MAX127
23:27 13.05.2019.

Noodlse???? Ahahahahah idem uredniku pisat mail jer ovo vise nema smisla, znaci obavezno provjerit diplomu i svjedođbu iz srednje i osnovne škole ovog "novinara" jer garantiram da su kupljene..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije