Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Profinjena i elegantna

Naša poznata voditeljica zablistala poput dive starog Hollywooda!

antonija stupar jurkin
Foto: John Pavlish
1/7
05.03.2016.
u 09:19

Svojim besprijekornim izgledom, Antonija je upotpunila i na najbolji mogući način ispričala novu i ženstvenu MAI priču koja je inspiraciju pronašla u starom dobu Hollywooda i njegovim profinjenim kreacijama

Nakon što je domaće tržište i zaljubljenice u modu osvojila kolekcijama nakita i prošlogodišnjom kolekcijom ljetnih haljina, domaća dizajnerica Majda Postružin pred svoj je brand MAI by Majda postavila nove izazove. Želeći zaljubljenicama u MAI kreacije, kao i onima koje će to tek postati, predstaviti nešto novo, basic kolekciju proširila je još ženstvenijim komadima odjeće, također nosivih u svakoj prilici.

Foto: John Pavlish

Tako, osim za udobno, drugačije i privlačno, MAI (p)ostaje i sinonim za romantično, nježno i senzualno. Upravo je to ono što najbolje opisuje i lijepu voditeljicu Antoniju Stupar Jurkin, koja je predstavila proljetnu kolekciju. Svojim besprijekornim izgledom, upotpunila je i na najbolji mogući način ispričala novu i ženstvenu MAI priču, maštovite dizajnerice Majde, koja je inspiraciju pronašla u starom dobu Hollywooda i njegovim profinjenim kreacijama.

Lepršave haljine, suknje i košulje, obogaćene volanima, savršeno balansiraju između dnevnog i večernjeg looka, što ih čini nosivima u svakoj prilici. Za ležerniji look, Majda je i za ovu kolekciju dizajnirala i lansirala svoj prepoznatljivi T-shirt s upečatljivim detaljem, koji osvaja na prvu te privlači poglede gdje god da se pojavi.

Foto: John Pavlish

MAI by Majda ovom romantičnom kolekcijom budi leptiriće u trbuhu, najavljuje proljeće te postaje apsolutni 'must have', koji će zavladati gradskim ulicama, ali i na njih donijeti dašak zlatnog doba Hollywooda.

Cijela kolekcija dostupna je u prekrasnom ambijentu MAI showrooma na adresi Dudovec 51, gdje svakodnevno privlači modno osvještene žene svih dobnih skupina.

Foto: John Pavlish

>>U haljinama Mai by Majda zasjajte u svakoj prigodi

Komentara 3

MA
maremarica
09:44 05.03.2016.

mršava ko kuga

U1
ursus_1212
22:33 05.03.2016.

Udebljaj se malo.

M3
Miške 3
18:53 06.03.2016.

A kako se zove?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije