Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspješna i poslovna

Antonija Blaće kao glavna zvijezda 'LOVELY BAGS' kampanje. Pogledajte je u 'ozbiljnijem' izdanju

Antonija Blaće u kampanji Lovely bags
Foto: Promo
1/6
19.09.2016.
u 14:47

Glavna uloga u kampanji za novu kolekciju jesen 2016 pripala je simpatičnoj voditeljici Antoniji Blaće koja se izvrsno snašla kao Lovely žena, a koju je dizajnerica zamislila kao uspješnu i samosvjesnu poslovnu ženu.

'Lovely bags' brand je iza kojeg se krije dizajnerica Marija Perić, a koja je veliku ljubav prema torbama prije nekoliko godina odlučila pretvoriti u pravi biznis.

Njene torbe karakterizira jedinstvenost, razigranost i upečatljivost, a idealno pristaju svakoj ženi i svakom stilu odijevanja. Dizajnerica ističe kako inspiraciju pronalazi u svemu, ponajviše u lijepim stvarima i trenucima, novim trendovima, kombiniranju različitih materijala i boja te ženama općenito. Izradi svake torbe posvećuje posebnu pažnju, osluškuje želje svojih klijentica i pretače ih u unikatan odjevni komad koji upotpunjava svaku odjevnu kombinaciju.

Glavna uloga u kampanji za novu kolekciju jesen 2016 pripala je simpatičnoj voditeljici Antoniji Blaće koja se izvrsno snašla kao Lovely žena, a koju je dizajnerica zamislila kao uspješnu i samosvjesnu poslovnu ženu.

Kolekcija obiluje jesenjim bojama, posebice zagasito crvenom, bordo, toplom smeđom i sivom, električno plavom i tamnozelenom te trendovskim detaljima poput krznenog privjeska, zanimljivih kopči i glamuroznog krokodilskog uzorka.

Foto: Promo

>>Da morate do kraja života biti u istoj odjeći, koju biste odabrali?

Komentara 1

PA
Pajkoslava2
17:34 19.09.2016.

a jes fotosopirana, nema sta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije