Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna manekenka

Aleksandra Grdić ne može preboljeti smrt svog maltezera

aleks
Marijan Delija/Pixsell
03.11.2009.
u 20:23

- Jako sam tužna. Trenutačno sam zbog posla u Splitu te mi je mama jučer javila tužnu vijest - uginuo je moj mali Fly. Tako smo se lijepo slagali - priznala je poznata Virovitičanka.

Nakon velikog oduševljenja zbog malenoga bijelog maltezera kojeg je u veljači dobila na dar od prijatelja i osoblja Fly bara, Aleksandra Grdić se devet mjeseci poslije morala suočiti s gubitkom psića.

- Jako sam tužna. Trenutačno sam zbog posla u Splitu te mi je mama jučer javila tužnu vijest - uginuo je moj mali Fly. Tako smo se lijepo slagali - priznala je poznata Virovitičanka koja je svojem pahuljastom kućnom ljubimcu nabavila svu potrebnu opremu - od torbice za gradsku šetnju do malog krevetića.

No, čini se da je skromnom maltezeru od svih blagodati bila važnija Aleksandrina pažnja koju mu zbog pretrpanoga poslovnog rasporeda nije mogla često poklanjati.

Komentara 6

SI
sikert
07:49 04.11.2009.

pa kud ide ovo novinarstvo i kome se smrću jednog običnog psa zamagljuju oči umjesto da se piše o problemima društva piše se o smrti psa jedne tzv. manekenke koja je u medijima više zbog zbog skandala nego zbog nekog pravog posla. zašto nitko nije spomenuo da je neki dan sahranjen u Slavoniji poljoprivrednik koji je pbrađivao 60 hektara zemlje? To Vama novinarima nije vijest za novine amaltezer je-jedan kliconoša koji možda nije ni cijepljen.

DO
downunder
11:26 04.11.2009.

VL niste u redu trebali ste organizirati \"online\" knjigu žalosti da mogu Aleks izraziti sućut.

AL
Alcmene
23:02 03.11.2009.

Od čega je životinjica uginula? Je li mu pružena na vrijeme veterinarska pomoć? Postoji li mogućnost da je životinja zlostavljana odnosno da se zbog nečije nebrige zanemarila? Jer, ako niste znali, i to je kažnjivo. Ovaj članak je nedorečen i nedopečen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije