Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počeo Bipa Fashion.hr

Aleksandra Dojčinović ponovno je dokazala da odlično čita ukus publike

bipa fashion.hr
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/25
27.10.2015.
u 22:42

Ovog puta je ponudila je mnogo romantičnih haljina, zanimljive materijale uglavnom cvjetnog printa, kao i obilje čipke koje sada već postaje jedan od njenih zaštitnih znakova.

Hrvatska moda i dalje ima svoju vjernu publiku. Čak 900 sjedećih mjesta koliko ih ima u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma bilo je jedva dosta za sve obožavatelje djela kreatorice Akelsandre Dojčinović. Njenom je samostalnom revijom sinoć počeo Bipa Fashion hr, modna manifestacija koja ove jeseni traje čak pet dana i završava u subotu, 31. listopada.

Popularna Alex iznova se dokazala kao dizajnerica koja odlično “čita” ukus publike. Što joj osigurava sjajnu prođu i kod brojnih poznatih dama iz javnog života Hrvatske. Ovog puta je ponudila je mnogo romantičnih haljina, zanimljive materijale uglavnom cvjetnog printa, kao i obilje čipke koje sada već postaje jedan od njenih zaštitnih znakova.

Novost su suknje redefinirane midi dužine, krojene od materijalakoji svoju raskoš pokazuju kroz pokrete tijele koje ga nosi, a zvijezde kolekcije su, nadasve uspjeli, modeli haljina koje su “mirisale” na 50-te godine 20. stoljeća i legendarnu Jackie O. 

>> Ja sam mali rudar koji radi srcem, a ne zbog novca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije