Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Aldo Hrvatska od sada je online i ima neke od najljepših komada za tople dane!

ALDO
02.06.2020.
u 08:57

Ono što ste dugo čekali, konačno se i dogodilo!

Najpoželjnije cipele, torbe i modne dodatke svjetski poznatog brenda ALDO konačno možete kupovati i online! Na veliko oduševljenje svih ljubiteljica mode, ALDO asortiman od sada nam je dostupniji i udaljen na samo par klikova! Uz postojeće trgovine u Zagrebu, Splitu i Šibeniku, u Aldu se napokon može kupovati i na novootvorenom web shopu!

Ako su na vašem popisu želja neki od ALDO komada, imamo dobru vijest za vas! Prijavom na ALDO Hrvatska newsletter imate priliku osvojiti čak 200 kn za kupnju na novom ALDO web shopu!

ALDO je kanadski globalno poznati brend kojeg su prepoznale brojne trendsetterice diljem svijeta. Tako ste ALDO cipele i torbe imali priliku vidjeti na crvenom tepihu, najglamuroznijim partyjima ili čak na kraljevskom dvoru. Osim što ga rado nose u svim prilikama, poznate zvijezde često s Aldom rade i kolaboracije: jedna od posljednjih je suradnja s Rocky Barnes.

Rocky je poznata influencerica i žena koja stvara trendove, a neke od modela iz njene kolekcije od sada imate priliku kupiti i na novom ALDO Hrvatska web shopu!

Uz predivne sandale najbolje pristaju atraktivne torbice, a njih u Aldu zaista ima u izobilju! Ovo su neki od modela koje možete kupiti na novom webu, a savršeni su za nadolazeće tople dane i ljetne kombinacije:

Za sunčane dane potrebno se pripremiti i uz dobar par sunčanih naočala, a ALDO nudi modele raznih veličina, oblika i stilova koje također možete pronaći na ALDO web shopu:

Široka ALDO ponuda nudi sjajan izbor i za muškarce. Cipele, torbe za laptop, ruksaci, sunčane naočale: sve su to komadi uz koje će svaki muškarac izgledati elegantno i dotjerano!

Ako među izdvojenim modelima niste pronašli vaš it- komad, zavirite u ALDO web shop ponudu, pronađite svoj savršeni modni dodatak i počastite se odličnim šopingom! Podsjećamo, prijavom na ALDO Hrvatska newsletter možete osvojiti 200 kn popusta za online kupnju!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije