Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajne dijeta

Ako želite izgubiti kilograme promijenite način na koji jedete

dijeta
13.06.2010.
u 14:00

Bolje će mršavjeti oni koji su na dijeti, a iz kuhinjskih ormarića u smeće bace sva skrivena slatka i masna iskušenja

Ako želite izgubiti kilograme, promijenite i način na koji jedete, a ne samo namirnice koje konzumirate. Bolje će mršavjeti oni koji su na dijeti, a iz kuhinjskih ormarića u smeće bace sva skrivena slatka i masna iskušenja. Pomoći će ako za vrijeme jela samo jedemo i koncentrirani smo na obroke, a potpuno izbjegavamo korištenje mobitela ili gledanje televizije. Najbolje je posude sa hranom ne iznositi na stol u blagovaonici. Umjesto toga, u kuhinji na tanjur stavite koliko mislite pojesti i tada ih servirajte na stol. Kad na stolu nema posuda s hranom, ljudi jedu čak 20 posto manje. Treba upotrebljavati manje tanjure, čaše i drugo posuđe. Manje ćemo popiti ako pijemo iz visokih čaša nego iz širokih, niskih. Sve ove sitnice više će pomoći nego samo snaga volje, smatraju psiholozi koji se bave načinima prehrane.

Ključne riječi

Komentara 1

TA
tajči4
00:11 14.06.2010.

kile dolje kile gore a šta sad,stalno neke dijete ma dajte ko hoće nek jede ko neće ne mora,sve nas jednog dana neće biti pa barem ovi koji su sve i svašta probali a imaju i kilicu dvije viška nemaju za čim žalit .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije