Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapitajte se

Ako vas je partner počeo ignorirati odjednom, ovo su mogući razlozi

Shuttershock
19.01.2021.
u 16:29

Razmislite dobro, ako je pokazao neki od ovih znakova, je li on uopće partner za vas.

Nerijetko se u vezi, pogotovo kada duže traje, dogodi da jedna strana počne ignorirati drugu, bez objašnjenja što se dogodilo - i to češće rade muškarci. Ženama se tada pojavi bezbroj upitnika iznad glave i ne mogu prestati razbijati glavu pitanjem što su krivo napravile.

Your Tango otkriva da postoji nekoliko potencijalnih razloga, pa ako se ikada nađete u takvoj situaciji dobro razmislite o sljedećim stvarima.

Osjetio je da ste vi više zainteresirani od njega...
Ponekad, kada muškarci počnu primjećivati da je žena poludjela za njima gube interes i ne žele biti u takvom odnosu. Oni ne žele da vi mijenjate svoju rutinu kako biste mu ugodili, a ni vi to ne biste trebali raditi zbog sebe. Nemojte si dozvoliti da vaš raspored ovisi o njegovom raspoloženju. Osim toga, ponekad se muškarci ne mogu nositi s vašim osjećajima, pogotovo kada su oni intenzivni. 

...Ili manje
Neki muškarci, čim osjete da žena nije pretjerano zainteresirana, bježe od nje. Ne žele sebe dovesti u situaciju da budu povrijeđeni ili ostavljeni, pa radije sami prekidaju. Znajte da u ovakvoj situaciji uvijek možete popraviti stvari - jednostavno se malo više potrudite i pokažite mu više interesa. 

Dermatolog uz pomoć naranče objasnio zašto ne treba koristiti maramice za uklanjanje šminke!

Ne želi se svađati, pa mu je lakše ignorirati
Muškarci jako teško ulaze u sukobe i rasprave sa ženama, a stručnjaci kažu da je to zato što žele izbjeći ženine suze koje im stvaraju grižnju savjet. Ako ste ga pitale što nije u redu i on ne želi otkriti, pustite. Dali ste mu priliku da kaže što ga muči, a ako to ne želi najbolje je da svatko krene svojim putem.

Postoji netko drugi
Dok neki muškarci svoju pažnju posvete samo jednoj ženi i izlaze s njom, drugi vole 'šarati' i biti s nekoliko žena istovremeno kako bi  istražili sve opcije. Kad se takvi odluče posvetiti samo jednoj ženi, vrlo vjerojatno će u potpunosti prekinuti kontakt sa svim drugima. Budući da karakter ne možete promijeniti, ono što možete učiniti je da kad primijetite da ne izlazi samo s vama reći mu da ste spremni izlaziti samo s jednom osobom i da se to očekuje i od njega ili se prilagoditi i vi onda izlazite s različitim muškarcima.

Mlada majka otkrila kako je uhvatila partnera u preljubu: Gola djevojka skrivala se u ormaru

1/1

Komentara 2

CL
cleanmaster
18:00 22.01.2021.

I kad citatelji pocnu izbjegavati ovaj portal sve ce vam biti jasno...

MO
montello
17:49 19.01.2021.

to znači da je nasla drugog ili da joj je gluma oslabila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije