Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ušteda na vremenu

Ako vam se baš i ne da šminkati svaki dan, ovo je rješenje

Lak za nokte
Foto: Thinkstock
02.09.2014.
u 10:00

Žene koje se odlučuju na permanentni make-up, najčešće vole jednostavnost, prirodan izgled i laganu šminku.

Ako ste među onima kojima svakodnevno uljepšavanje predstavlja teret, rješenje može biti trajni make-up.

Maskara koja se preslikava, tuš koji se razmazuje, rastopljeni ruž u torbi za plažu – ponekad čak niti vodootporni make-up ne može izdržati kombinaciju znoja, morske vode i kreme za sunčanje, a šminkanje u zagrijanoj kupaonici sa slabom rasvjetom ponekad je veća tortura nego užitak.

Žene koje se odlučuju na permanentni make-up, najčešće vole jednostavnost, prirodan izgled i laganu šminku. Mikropigmentacija, poznatija pod nazivom trajna i permanentna šminka, omogućava ženama da bez trunke šminke izgledaju svježe i uredno. Žene koje puno rade i žele uštedjeti na vremenu, a izgledati uvijek lijepo, najvjernije su korisnice ove usluge u Bliss studiju rekla je za portal Budi.IN Jasminka Herceg iz Bliss studija za njegu lica i tijela i dodala kako se ponekad ne radi samo o preskakanju svakodnevnog nanošenja proizvoda.

Naime, zbog određenih bolesti može doći do nestanka trepavica ili obrva, a tada je tretman mikropigmentacije idealan.

Trajni make-up može se raditi bez obzira na tip kože i njezino trenutno stanje, ali neke mjere predostrožnosti su ipak potrebne.

Jasminka kaže kako u slučaju iscrtavanja usana, usne treba mazati kremom protiv groznice dva tjedna prije tretmana, ali samo ako ste skloni istom.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Najpopularnije su obrve! Obrve čine okvir lica i rekla bih da su najbitniji segment na licu. Na konzultacijama za perma

nentni make-up, gotovo uvijek sugeriram da se prvo rade obrve. Rezultat je nevjerojatan. Nakon obrva, dogovaramo eyeliner i/ili usne. Eyeliner je isto prilično tražen, što zbog činjenice da nam trepavice čini gušćim, a i zbog toga što ga žene ne vole nanositi otkrila je Herceg.

Ostale tajne trajnog make-upa pročitajte na portalu Budi.IN

>>Nema straha od alergije uz permanentni make-up

>>VIDEO Od dnevnog napravite noćni make-up u samo nekoliko poteza

>>VIDEO: Ovo je idealni make-up za tinejdžerice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije