Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super trik

Ako vam cipele često poprime neugodan miris, dodajte ovaj jedan proizvod u ormarić - i problem riješen!

Shutterstock
26.10.2020.
u 11:30

Blogerica koja je poznata po dijeljenju savjeta za čišćenje, sada ima novi trik.

Nakon dugog nošenja cipele znaju poprimiti neugodan miris, a ako ih takve samo spremite natrag u ormarić, nakon nekog vremena mirisi će se proširiti i po drugoj obući.

Sophie Hinchcliffe, blogerica poznatija pod imenom Mrs Hinch, svakodnevno dijeli savjete za čišćenje i održavanje kućanstva - i iznova oduševljava 3,8 milijuna pratitelja, prenosi The Sun. Nedavno je putem Instagram story opcije podijelila trik koji će riješiti navedeni problem - a treba vam samo jedan proizvod.

Nakon pomicanja sata, dulje spavanje zvučalo je primamljivo: No ovo ima mnoge negativne posljedice!

Naime, ona u ormariće s obućom uvijek stavlja maramice za sušilicu rublja - po jednu u svaku cipelu. Napomenula je i kako ove maramice koristi i u druge svrhe jer odlično upijaju vlagu, osvježavaju prostorije, ladice i ormare svojim mirisom.

Foto: Instagram/@mrshinch

"Možete ih staviti i u posudu s umjetnim cvijećem, pa će mirisati kao pravo", poručila je.

Maslinovo ulje odlično je kao sredstvo za čišćenje - evo kako ga koristiti:

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije