Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepoznajete li se?

Ako u vezi radite ovo, čeka vas dobra zajednička budućnost

Par, ljubavpar
Foto: Getty Images, LPI
1/3
12.12.2018.
u 15:55

Stres je ubojica libida, pa parovi koji su pod stresom zbog nekih situacija, najviše "štete" osjećaju u seksualnom životu.

Imate li vi i vaš partner neke smiješne nadimke? Ako imate, ovo je dobra vijest za vas.

Istraživanje provedeno na Sveučilištu Appalachian, pokazalo je da parovi koji imaju svoj smisao za humor i ne libe ga se koristiti, vole se škakljati i zabavljati, imaju "zdraviji" odnos i veza takvih parova ima veće šanse za dugovječnost. 

Takvo ponašanje je znak da partneri imaju povjerenja jedno u drugo i osjećaju se ugodno i ne boje se da će od svojih partnera doživjeti neke osude.

Stres je ubojica libida, pa parovi koji su pod stresom zbog nekih situacija, najviše "štete" osjećaju u seksualnom životu. Parovi koji se češće smiju i znaju kako jedno drugo razveseliti i ovakvim djetinjastim ponašanjem, bit će dugoročno sretniji, a i sive zone njihovog odnosa lakše će se prebroditi. 

Pogledajte i galeriju Namirnice za koje mislite da su zdrave, ali uništavaju zdravlje

Par, ljubavpar
1/4

Uz to, njihov odnos postaje sve čvršći ako su sposobni šaliti se na svoj račun. Istraživanja su pokazala i da je smijeh dobar za zdravlje, ne samo za odnos među ljudima. Pomaže u jačanju imunološkog sustava i drži krvni tlak pod kontrolom. Djeluje opuštajuće na organizam poput meditacije. 

Istraživanje provedeno na Sveučilištu Kansas, a koje je provelo analizu 39 studija provedenih u posljednjih 30 godina s ukupno više od 15 tisuća sudionika, donijelo je zaključak da su oni parovi koji se zajedno smiju - sretniji.

Pogledajte i video Osječki Djed Božićnjak - odrasli vjeruju da zaista postoji

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Matrix5
16:35 12.12.2018.

Kak stoje oni koji se smiju svak zasebe😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije