Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fit na plaži

Ako se spremate za ljeto, ovi jeftini tretmani bit će vam od pomoći

'wellness masaza njega ljepota odmor opustanje tijelo koza'
'Photoshop'
21.06.2011.
u 08:47

Anticelulitni paketi i masaže u prosjeku su jeftiniji 50 posto, pa tako kavitacija, nekirurška liposukcija, na akciji u salonima stoji oko 400 kuna umjesto dosadašnjih 800 kuna

Vrijeme velikih sezonskih rasprodaja počelo je u većini trgovačkih centara, a u prvom planu kupaca nove su kolekcije prepolovljenih cijena. Ali ako ste od onih koji se na sve načine do sezone godišnjih odmora žele uvući u broj manji kupaći kostim i haljinu, veselit ćete se podatku da su uoči ljeta u gotovo svim teretanama, fitness-centrima i većini studija za ljepotu odlučili privući klijente povoljnijim cijenama.

Anticelulitni paketi i masaže u prosjeku su jeftiniji 50 posto, pa tako kavitacija, nekirurška liposukcija, na akciji u salonima stoji oko 400 kuna umjesto dosadašnjih 800 kuna.

Popularni su i modeli s gratis tretmanom pa, primjerice, zagrebački salon ljepote Nika za pet plaćenih anticelulitnih tretmana jedan daruje. Ako pak sanjate o preplanulom tenu, možete ga postići – uz 40 posto popusta – u solarijima zagrebačkog salona Aurora.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar maraaa
maraaa
13:32 21.06.2011.

Pred sam početak prošlog ljeta u izlogu jednog pariškog fitness centra pojavio se golem plakat sa slikom veoma vitke i preplanule djevojke koja pliva u moru s kitovima i natpisom koji je prolaznicima postavljao sljedeće pitanje: \"želite li ovoga ljeta biti SIRENA ili KIT?\" Jedna sredovječna Francuskinja, čije fizičke karakteristike ne odgovaraju ni jednom stvorenju prikazanom na slici, to je shvatila kao poziv na javni odgovor i putem medija je fitness centru uputila otvoreno pismo.

Avatar maraaa
maraaa
13:32 21.06.2011.

Poštovani, Osjećam se ponukanom odgovoriti na pitanje s postera koji se pojavio u izlogu vašeg fitness centra. No najprije nekoliko činjenica koje će objasniti moj odgovor. Kitovi su uvijek okruženi prijateljima (drugim kitovima, dupinima, morskim lavovima, znatiželjnim ljudima - istražvačima).). Seksualno su aktivni, rađaju preslatke male kitiće, odlično se zabavljaju iskačući na površinu mora i njupajući ukusne račiće. Igraju se i plivaju po svjetskim morima, obilaze predivna mjesta kao što su Patagonija, Havajsko otočje, polinezijski koraljni grebeni i Aljaska. Predivno pjevaju i dosad su snimili nekoliko odlično prodavanih albuma. Nevjerojatna su stvorenja koja gotovo da i nemaju prirodnih neprijatelja, osim u slučaju grabežljivih pripadnika ljudskog roda. Svi ih vole, u posljednje ih vrijeme brojni štite i zalažu se za njihova prava, a divi im se gotovo čitav svijet.

Avatar maraaa
maraaa
13:33 21.06.2011.

Sirene? One ne postoje. Da kojim slučajem i postoje, garant bi se naguravale u psihijatrijskim čekaonicama, utučene i rastrgane krizom identiteta. Riba ili čovjek? škrge ili pluća? Klopa ili kompa? Osim toga, ako je vjerovati legendama, sirene možda jesu naizgled prelijepe, ali im ta ljepota ne služi baš ničemu. Čak se niti ne seksaju jer sve priče kažu da ubijaju svakog muškarca koji im se približi. Ili pak one moraju krepati zato što su se zaljubile. Neš mi života... Plus, zamislite da cijelo vrijeme smrdite ko ribarnica. Nije mi stoga uopće jasno kako bi se itko ikada mogao naći u dilemi pred pitanjem s vašeg postera. Izbor je posve jasan: APSOLUTNO BIH RADIJE BILA KIT!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije