Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razlog za zabrinutost

Ako se prepoznate u ovim izjavama, veza vam je opasno u krizi

Svađa, veza, prekid, žena, muškarac
Foto: Thinkstock
06.02.2014.
u 11:15

Višemjesečne pauze u spolnom životu jesu razlog za zabrinutost.

Ukoliko se prepoznajete u ovim izjavama (četiri ili više) vrijeme je da počnete raditi na vezi!

Ne upražnjavamo seks.

Izostanak redovnih seksualnih odnosa je najočitiji pokazatelj postojanja problema. Ne govorimo o tri odnosa tjedno, ali višemjesečne pauze jesu razlog za zabrinutost.

Ne svađamo se.

Iako neprekidne svađe nisu dobre za vezu, izostanak razmirica ukazuje na ravnodušnost jednog ili oba partnera.

Foto: pixabay

Sviđaju nam se drugi ljudi.

Neki stručnjaci uspoređuju zdravu vezu s kompletnim obrokom (predjelo, glavno jelo i desert). Dakle, ako ste pojeli najukusniji obrok na svijetu, onda vam nije važno što vam netko nudi – ljubazno ćete ga odbiti. Ukoliko još uvijek osjećate želju da jedete, to znači da vaš apetit i nije zadovoljen.

Naš društveni život se temelji na grupnim izlascima. Ukoliko često osjećate potrebu da se družite s većom grupom ljudi, a ne da budete sami s partnerom, to je znak da nešto ne štima u vašoj vezi.

Zajedničko vrijeme provodimo u tišini.

Ako u situacijama kada ste zajedno radije slušate glazbi na MP3-a playeru, gledate TV ili razmjenjujete SMS s nekim, vaša veza nije u najboljem stanju.

Čuvamo tajne za sebe.

Nesigurnost i nedostatak poverenja narušava svaku vezu. S druge strane, osnove sretne veze su povjerenje i dobra komunikacija.

>>Ako ga ne želite izgubiti, ovo ne smijete izgovoriti!

>>Muškarci priznali: Evo što mislimo kad kažemo da ćemo razgovarati poslije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije