Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maštovito i personalizirano

Ako niste pronašli idealan dar za dragu osobu u trgovini, napravite ga sami: Hit su pokloni u staklenkama

Instagram/@ifts in a jar
23.12.2021.
u 07:00

Budući da mnogi dijele ljubav prema dobroj hrani u staklenke se najčešće stavljaju recepti i sastojci, no njen sadržaj može biti i nešto drugo; mogućnosti su beskrajne.

Zaboravite na klasiku i tradicionalne poklon košare, novi su trend - pokloni u staklenkama.

Na društvenim se mrežama iz minute u minutu objavljuju 'svježe' ideje za božićno darivanje, a među raznim je prijedlozima mnogo pažnje privukla - staklenka s poklonima.

Kako kaže Jill Nystul, autorica bloga OneGoodThingbyJillee sa savjetima za kućanstvo i idejama za izradu rukotvorina, poklon u ovom slučaju može biti sadržaj, ali i sama ukrasna tegla ili staklenka. 

 Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

Naime većina darovnih dućana ima široku ponudu lijepih staklenki s poklopcem, a što se tiče sadržaja, mogućnosti su praktički beskrajne!

Činjenica da ste poklon izrađivali misleći na nju sigurno će izmamiti smiješak na licu osobe koju darujete, a Nystul kaže da se u staklenke najčešće ipak stavljaju recepti i potrebni sastojci; iako će osoba morati sama napraviti poslasticu, ako dobro pogodite recept koji će joj se svidjeti, to će sigurno znati cijeniti...

- Ja svake godine uz staklenke s receptima pripremim i nekoliko staklenki u kojima su razne sitnice koje često dobro dođu . kaže Nystul, pa evo par njenih deja:

Kakao za božićno jutro 

Staklenka može sadržavati baš sve potrebno za pripremu vrućeg kakaa za cijelo društvo...

Od mješavine čokolada za topli napitak, bombona i mini marshmallowsa, pa do štapića od cimeta i slamčica...

Opuštajuća staklenka

Ako poznajete nekoga kome bi dobro došla večer za opuštanje, razveselite ga s jednom ovakvom staklenkom.

U nju stavite mekane spužvice za pranje, mirisne šumeće 'bombice' za kadu, malo soli za kupanje i bočicu ružine vodice za tijelo i naravno - jednu čokoladicu!

Vrijeme za igre

Svi među prijateljima, kolegama ili članovima obitelji imamo bar jednog natjecateljski raspoloženog pojedinca - koji nastoji pobijediti i kad se drugi ni ne natječu! - a za takve idealan poklon može biti staklenka s društvenim igrama...

Neće vam je biti teško napuniti jer mnogi darovni dućani u ponudi imaju umanjene verzije popularnih društvenih igara (ili ove preslatke male Rubikove kocke!), a za više ovakvih ideja za DIY ideja posjetite web stranicu One Good Thing.

 Zašto tijekom blagdana vješamo vijenac na vrata? Pogledajte od kud dolazi taj običaj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije