Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorite oči

Ako mislite da je ovo 'normalna veza', u velikoj ste nevolji

Par
Foto: Thinkstock
16.09.2015.
u 16:15

Tražite opravdanja za svaki njegov/njezin postupak koji vam je izazvao nervozu u želucu jer je ona zakamuflirana mnoštvom leptirića koji su došli s prvim znacima zaljubljenosti i nastanili se duboko u vama

Gledate u te oči, potpuno obične, ali vama najljepše... Gledate u te usne i razmišljate kako nema slađih na svijetu...

Razmišljate kako će ovaj dan biti težak i to ne zbog toga što je pred vama hrpa izazova, već zato jer se danas nećete vidjeti ni na pet minuta... Ako ste se pronašli u ovome, zaljubljeni ste. Čak i ako ne želite priznati.

Zaljubljenost je jedan od najljepših osjećaja na svijetu, ali i glavni krivac za to što ne vidite dalje od svog nosa. Sve gledate kroz ružičaste naočale i svijet je odjednom baš savršeno mjesto na kojem ste vi pronašli svoj mali komadić raja.

I ne vidite ništa oko sebe. Ne vidite mane svog partnera ili partnerice koje su očite svima, samo nisu vama i čudite se ako vam netko kaže da nešto s tom slikom nije u redu.

Tražite opravdanja za svaki njegov/njezin postupak koji vam je izazvao nervozu u želucu jer je ona zakamuflirana mnoštvom leptirića koji su došli s prvim znacima zaljubljenosti i nastanili se duboko u vama.

Vrijeme je da otvorite oči i prepoznate "biološko oružje" koje vas tiho i polako, bez ikakvih jasno vidljivih znakova, razdire i ubija iznutra.

Promijeni to...

"Mogla bi kosu obojiti u neku drugu boju ili krenuti na neki trening..." Iako se vama može činiti kao dobronamjeran savjet osobe s kojom dijelite svoj životni put, iz ovoga možete iščitati kritiku na račun svojeg izgleda. I nije problem ako takve stvari ne postanu učestale. Stalne kritike spustit će vaše samopouzdanje na besramno niske grane, a to ne smijete dozvoliti.

Trudite se, ugađate drugoj strani, a zauzvrat dobijete samo upakirane izjave koje bi trebale nalikovati na zahvalu, ali zapravo nisu? Pa opet to opravdavate time što vaš partner "zasigurno ima težak dan", već četvrti zaredom ovaj tjedan...

Otvorite oči, vrijeme je za buđenje i izlazak iz ove veze koja vas polako, ali sigurno vuče na emocionalno dno.

>>6 znakova zbog kojih morate odmah prekinuti ljubavnu vezu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije