Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanje tvrdi:

Ako je žena sretna u vezi, i najprivlačnijem muškarcu pronaći će manu

zavođenje, muškarac
Foto: Thinkstock
02.09.2014.
u 20:00

I prije nego što odmahnete rukom na rezultate ovog istraživanja, znajte da su i neke prijašnje studije pokazale da žene ne padaju na izgled zgodnih muškaraca ako su već u sretnoj vezi.

Najnovije istraživanje pokazalo je da žene koje su sretne i zadovoljne u trenutačnoj vezi ili u braku na druge muškarce ne obraćaju pažnju – ma koliko oni bili privlačni.

I prije nego što odmahnete rukom na rezultate ovog istraživanja, znajte da su i neke prijašnje studije pokazale da žene ne padaju na izgled zgodnih muškaraca ako su već u sretnoj vezi.

U sklopu istraživanja znanstvenici su proveli tri eksperimenta u kojima su žene ocjenjivale fizički izgled privlačnih muškaraca na osnovi fotografija. Na tim fotografijama muškarci su bili prikazani tijekom obavljanja određenih radnji. Žene koje su u vezama bolje su zapamtile sve negativne strane muškaraca koje su vidjele na fotografijama, neovisno o privlačnosti muškaraca.

Sociolozi koji su radili na istraživanju objasnili su za časopis Personal Relationships da se njihova otkrića odnose na one žene koje su zadovoljne svojim vezama.

One koje nisu sretne sa svojim muškarcima i te kako uočavaju privlačne muškarce i njihove pozitivne karakteristike.

>>7 signala koje šalju muškarci, ali žene ih krivo tumače

>>Ovo je elementarno pravilo privlačnosti!

Komentara 1

MA
maxxxx
07:06 03.09.2014.

to vec znamo, ne padaju na izgled nego na novcanik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije