Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ako hoćete poklone, nađite muškarca s manje testosterona

uteg
Arhiv VL-a
28.10.2009.
u 15:56

Volonteri koji su dobivali kremu s testosteronom igrali su računalnu igru u kojoj su morali podijeliti novac s partnerom, tako da sami odluče o postotku.

Ako želite da vas muškarac obasipa raskošnim i skupocjenim darovima za rođendane, godišnjice i blagdane, nemojte izabrati krupnog, nabildanog muškarca, a niti onog s viškom kilograma. Naime, muškarci s visokom razinom testosterona manje su darežljivi nego oni s manjom razinom hormona.

Muškarci volonteri dobivali su kremu koja je sadržavala testosteron te je uz njega razina tog spolnog hormona u njihovoj krvi udvostručena, ali i placebo kremu.

Nakon nanošenja kreme volonteri su igrali računalnu igru sa suigračem na internetu. Jedan od volontera dobio je 10 dolara koje je trebao podijeliti s drugim kako god on želi, a drugi je mogao prihvatiti ili odbiti ponudu zato što nije pravedna. U tom slučaju nitko ne bi dobio novac.
Svaki je volonter igrao igru s kremom i s placebo kremom u obje uloge.

Rezultati su pokazali da su muškarci s kremom u kojoj su bili testosteroni, bili 27 posto manje darežljivi u svojim ponudama, od prosječnih 2.15 USD do 1.57 USD. Uz snažniju varijantu testosterona, DHT, ovakvo je ponašanje bilo još izraženije.

Uz DHT muškarci su češće i odbijali nepravedne ponude. Muškarci s najvišom razinom DHT-a odbijali su ponude ispod četiri USD, dok su oni s nižom razinom odbijali samo ako se radilo o svoti manjoj od 2.15 USD.

Dakle, ako od muškarca očekujete da vam ljubav dokazuje dijamantima i sličnim "sitnicama", potražite onog sa što manje testosterona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije