Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
psi i sport

Agility nije samo sport za pse, to je način života

Agility natjecanje (1)
Foto: Andro Galinović, KOSSP
1/11
28.05.2012.
u 00:27

Glasni lavež privukao je gledatelje koji su sa zanimanjem pratili kako psi savladavaju zadatke

Agility nije samo sport za pse, to je način života! Potvrdili su to svi koji su sudjelovali u natjecanju u organizaciji Kluba za obuku službenih i sportskih pasa Zagreb (KOSSP). Tijekom dva dana na terenu KOSSP-a za što bolje rezultate borilo se 238 pasa i njihovih vodiča. Uz ekipe iz nekoliko gradova Hrvatske u Zagreb su stigli i natjecatelji iz Slovenije, Austrije, Mađarske, Slovačke i Češke.

Glasni lavež privukao je i brojne gledatelje koji su sa zanimanjem pratili kako psi savladavaju prepreke i obavljaju zadatke koje su pred njih postavili suci iz Češke i Švedske. Atraktivnih skokova bilo je napretek, a oni najbrži i najspretniji osvojili su i priznanja. I nisu tu bili samo psi s pedigreom, jer za ovo natjecanje on nije ni važan. Najvažnija je suradnja psa i njegova vodiča, koji zajedno žive za trenutak kad će krenuti sa starta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije