Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zdravom tijelu zdrav duh

9 razloga zbog kojih Selena Gomez ima ovakvo tijelo

Selena Gomez
Foto: Instagram
1/7
13.05.2016.
u 07:00

Osim tijela, važno je brinuti za zdravlje duše i unutarnji mir. Amy kaže da često istražuje nova mjesta, ide u prirodu i uči se opustiti

Pjevačica Selena Gomez (23) preko godinu dana trenitra s Amy Rosoff Davis, kojoj duguje i svoju vitku liniju. Selena se držala plana svoje trenericei donosi 9 razloga kako je uspjela postići svoj cilj, piše Yahoo.

1. Bez vaganja

Trenerica Amy smatra da je vaganje nezdravo, pa je Selenine tjelesne promjene primijećivala po odjeći koja bi joj drukčije stajala. Kaže da tijelo koje trenira i ispravno jede počinje izgledati bolje jer je zdravo.

2. Bez dijeta

Sva hrana je dozvoljena, dok je u granicama. Nepotrebno je uskraćivati si željeni jelovnik, ali trebate jesti umjereno. Ipak, život je prekratak da nebiste uživali u hrani.

Foto: Pixabay/Sarah Johnson

3. Od brze do cjelovite hrane

Selena ponosno spominje svoje teksaško podrijetlo i kako voli njihovu hranu. Ali, njena trenerica to joj ipak nije dozvoljavala, a brzu hranu zamijenila bi s mrkvom, humusom ili dr. Promjena u izboru hrane puno je djelovala na izgled pjevačice. U Selenin jelovnik, Amy je uvela više cjelovite hrane i organskih proizvoda.

Evo što je dnevno jela:

Doručak: pola zdravog burrita od kajgane, avokada, riže, kobasica, grah ili punomasni grčki jogurt i granola

Ručak: pureća salata s avokadom, grahom i domaćim nadjevom maslinovo ulje, vinski ocat, senf, sok od limuna

Večera: marinirani krastavac na azijski način, losos ili pile, avokado, teriyaki umak preko riže ili sushi

4. Ne dajte da vam se tijelo dosadi. Selena je redovno radila kardio trening, pilates i yogu svih vrsta. Sa svojom trenericoma također bi išla u duge šetnje.

5. Rastežite se

Bolja fleksibilnost prvi je korak prema zdravijem tijelu. Rastezanje u kombinaciji s vokalnim vježbama, pjevačici je puno pomoglo.

6. Voda

Voda je izuzetno važna za organizam. Stoga se rehidirajte kad god stignete. Selena je u jednom intervjuu priznala da često sa sobom uvijek nosi bocu vode koju često pije.

Foto: Pixabay/Sarah Johnson

7. Znojite se

Kada se znojite sagorijevate kalorije, a tipična sensa u solariju sagorijeva od 800 do 1600 kalorija.

8. Zdrava slika o tijelu

Kada se osjećate dobro zračiti ćete samouvjerenošću i osjećati se snažno i zdravo. Stoga, ne zaboravite imati zdravu sliku o vlastitom tijelu.

9. Njegujte tijelo i dušu

Osim tijela, važno je brinuti za zdravlje duše i unutarnji mir. Amy kaže da često istražuje nova mjesta, ide u prirodu i uči se opustiti. Naučila je stati i samo disati i upijati svijet oko sebe.

Zdravlje, vježbanje, hrana - sve je važno. Stvari koje stavljamo u usti i dušu utječu na sve.

San Jose, CA @revivaltour

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

>> Justin Bieber i Selena Gomez zajedno se odmaraju na Karibima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije