Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ih briga za mišljenja

81-godišnji bivši vikar u vezi s 27-godišnjakom: Upoznali se na aplikaciji za spojeve, sad žive zajedno

Instagram
06.03.2020.
u 11:39

Između njih je razlika 54 godine, ali njima to ne smeta, oni su u istospolnoj bračnoj zajednici.

Philip Clements, 81, bivši je engleski vikar, a prije tri godine u Kentu, oženio se sa svojim 27-godišnjim dečkom Florinom Marinom. Par se upoznao na aplikaciji za spojeve, Gaydar, a njihova ljubavna veza imala je puno uspona i padova.

Upoznajte Ivu i Mladena, istospolni par iz Hrvatske koji se bori za posvajanje dijeteta:

Godinu dana nakon njihovog vjenčanja, 2018. godine, par je prekinuo i Philip se preselio u Ujedinjeno Kraljevstvo, sve zbog Florinovog pretjeranog izlaženja u klubove. No eventualno su ponovno osjetili povezanost te svojoj vezi pokušali dati još jednu šansu, ali ovaj put odlučili su biti u otvorenoj vezi. "Užasno ga volim, da smo zauvijek odvojeni, bio bih najnesretnija osoba na svijetu", rekao je Philip.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florin Marin (@florinmarin1) on

"Kada sam bio odvojen od njega, patio sam od depresije jer mi je nedostajao. Bilo je kao da sam izgubio ruku ili nogu, znao sam da ga trebam", rekao je Philip. Iako je u jednom trenu svog života bio zaručen za ženu, Philip je oduvijek znao da je gay. Nakon što je šezdeset godina poštovao zakletvu koju je primio kao čovjek od vjere, odlučio je preuzeti rizik i pronaći svoju pravu ljubav.

Ipak su ponovno odlučili probati monogamsku vezu, iako su bili odvojeni. Florin je morao otići natrag u Rumunjsku zbog Brexita, jer on u Ujedinjenom Kraljevstvu nije imao nikakvih prava. "Sada se razumijemo puno bolje. On odlazi u gay klub jednom tjedno i to je sasvim u redu. Shvaćam da on mora biti okružen mladim ljudima zbog velike razlike u godinama", podijelio je Philip za LADbible.com.

No, ovaj par, između kojeg je 54 godine razlike, sada žive zajedno u Rumunjskoj na Philipovoj penziji, ali, kako sami kažu, se i dalje vole i zabavljaju. Svoje vrijeme provode doma ili u gradu, a za tuđa mišljenja ne brinu. "Nije me briga što drugi misle, nisu me nikad upoznali. Volim biti u centru pažnje i umrijet ću ako barem jednom mjesečno nisam na televiziji. Volim naziv 'gold digger', ali ne volim što on znači", rekao je Florin.

Kumice s Trešnjevačkog placa podijelile su svoje savjete za vječnu ljubav:

Komentara 1

Avatar prahrvat
prahrvat
19:22 06.03.2020.

ko voli nek izvoli. njihova stvar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije