Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

7 najpoželjnijih trendova u dekoriranju vjenčanja!

Cvit Happens
Foto: Marija Laća
14.05.2019.
u 08:50

2019. će biti zapamćena kao godina bogatih cvjetnih instalacija!

Greenery stil vjenčanja vodeći je trend već nekoliko sezona i s razlogom ostaje pri vrhu. No, u igru sve više dolaze BOJE. Ako trenutno planirate svoje vjenčanje za 2019. godinu, nastavite čitati jer Cvit Happens nam otkriva 7 savjeta kako najbolje dekorirati dan iz snova.

Foto: Marija Laća

Foto: Best man studio

Lokacija prije svega!

Prvi korak u planiranju savršenog vjenčanja je odabir lokacije koja će vam omogućiti da budete kreativni i uspješno realizirate željeni stil! Razmislite o prirodnom okruženju, veličini prostora, sveukupnom dojmu za vaše goste. Za idilično vjenčanje savršena lokacija je novouređeno Imanje Marincel. Prateći trendove u svijetu vjenčanja prostor je obogaćen visećim zelenim konstrukcijama i modernim odabirom rasvjete. Ne zaboravite na eksterijer, koji na ovom imanju izgleda senzacionalno.

Foto: Marija Laća

Recite zbogom klasičnom glavnom stolu

Kockasti glavni stol već je dugo prvi odabir većine mladenaca, no ova sezona vjenčanja nam donosi puno opuštenije, intimnije i jednako zanosno rješenje – okrugli glavni stol. Formalni i hladni stolovi koji ometaju komunikaciju između kumova i mladenaca odlaze u prošlost, a Cvit Happens će vam pokazati kako što bolje stilizirati vintage glavni stol. Kako smo minimalizam ostavili u prošloj godini, odlučili smo pozdraviti maksimalizam. Iznad stola nalazi se viseća konstrukcija, ispod stola vintage koferi ispunjeni bogatim cvijećem, a na stolu asimetrična girlanda.

Foto: Adnan Melkić

Foto: Adnan Melkić

Foto: One day studio weddings

COLORFUL

Moramo priznati da su nam boje nedostajale! „Žuta, narančasta, roza, ljubičasta – mladenke su nas prvo gledale u čudu. Teško im je zamisliti šarenu paletu veselih proljetnih boja. No, nakon što su vidjele krajnji rezultat osmijeh im nije silazio s lica.“ – priznaju iz Cvit Happensa. Nakon što se odlučite za šarene cvjetne dekoracije, morate još odlučiti u koju ih vazu postaviti. Dok su metalni stalci u zlatu ili srebru još uvijek iznimno popularni, novi – stari trend je povratak antičkih akcenata. Zato odaberite glinene ili keramičke vaze.

Foto: Marija Laća

Neka ljubav raste!

Poklanjanje fotografija je OUT, zato razmislite o drugom načinu zahvale. To može biti čokolada, čaj ili naš osobni favorit – cvijeće. Kako bi personalizirali poklon dodajte datum vjenčanja, lijepu poruku i voilà, savršena zahvalnica je spremna.

Foto: Marija Laća

Foto: One day studio weddings

Foto: Marija Laća

Kartice s imenima

Pozivnice i zahvalnice nisu jedina papirna konfekcija na danu vjenčanja. Osnivačica brenda White&Glory sa sjedištem u Amsterdamu, otkrila nam je kako mladenci danas traže kompletnu uslugu koja ujedno prati stil vjenčanja. To su najčešće pozivnice, zahvalnice, menu karte i šećer na kraju – kartice s imenima. Vjerujemo da su kartice s imenima lijep znak pažnje s kojim pokazujete svakom gostu koliko je važan dio vašeg sretnog dana. Sofisticirani vizualni identitet na svom vjenčanju najbolje ćete postići odabirom visoko kvalitetnog, teksturiranog akvarel papira i dizajna po želji.

Foto: Best man studio

Foto: Best man studio

Foto: One day studio weddings

Divlji buket

Pronalaženje savršenog buketa nije tako lako kao što zvuči. Mladenka mora razmisliti o vrsti cvijeća, veličini i stilu vjenčanja. Naš savjet – prepustite cvjećaru glavnu riječ kako bi bili sigurni u kvalitetu i izgled. Za moderno vjenčanje iz snova odaberite divlji buket jer „more is more“! Obuzdajte ga s odabirom finih svilenih traka u nježnim tonovima.

Foto: Marija Laća

Foto: Marija Laća

Pozadina za fotografiranje?

2019. će biti zapamćena kao godina bogatih cvjetnih instalacija! Već su nas oduševile viseće zelene konstrukcije, ali Cvit Happens je pripremio još jedan WOW efekt. Naime, svi koji prate njihov rad već znaju da su poznati po divljim i jedinstvenim pozadinama za fotografiranje. Tako za vjenčanje iz snova predlažu nesvakidašnju kombinaciju visokog i niskog bilja u teglama. Kako bi se pozadina za fotografiranje lijepo povezala s ostatkom vjenčanja, dodajte vintage dekorativne elemente.

Foto: Marija Laca | One day studio weddingsAdnan MelkićBest man studio

Cvijeće i dekoracija: Cvit Happens | White&Glory

Lokacija: Vjenčanja i eventi Marincel

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije