Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI DEČKA

Baka (63) počela bildati nakon razvoda: Drago mi je što mi se upucavaju mlađi

Instagram/lesleymaxwell.fitness
22.08.2019.
u 16:07

Baka vježba pet dana tjedno, a tvrdi kako joj mišići pomažu i kod muškaraca

Lesley Maxwell iz Melbournea ima 63 godine i svakodnevno vježba, a njezino tijelo najbolji je dokaz truda. Osobna je trenerica, a sudjeluje i u bodybuilding natjecanjima. Kaže kako je počela vježbati nakon što se rastala od muža sa 48 godina.  

Foto: Instagram/lesleymaxwell.fitness

"Uvijek me zanimao fitness način života i zdravlje, a odlučila sam napraviti nešto za svoje tijelo. Htjela sam se osjećati mlađe. Mama mi je govorila da muškarci ne vole žene koje imaju mišiće, ali ja znam da ih ipak vole", rekla je za Daily mail. 

Lesley je godinama radila kao vizažistica, a kaže kako joj se novi životni stil još više sviđa. Ima preko 30 nagrada s natjecanja bodybuildinga, a trening u teretani ne propušta gotovo nikada. Vježba pet puta tjedno po sat vremena i zna koliko je važno koristiti utege.  

Foto: Instagram/lesleymaxwell.fitness

"Prije svega najbitnije je da pazite na sebe i svoje tijelo i da jedete nutritivno bogatu hranu bez brze hrane. Trenirajte s utezima kako biste imali mlađe tijelo", rekla je mladolika baka. 

Dodala je i kako traži dečka, a zahvaljujući izgledu privlači mlađe muškarce. "Puno sam sretnija i imam više samopouzdanja u sebe sada nego kada sam bila mlada, pogotovo jer sam upoznala puno ljudi u teretani i na natjecanjima", rekla je Lesley.

Foto: Instagram/lesleymaxwell.fitness

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode: 

Ključne riječi

Komentara 11

DE
dektiva
17:44 22.08.2019.

"Crte"su tu,ali jel "stroj" ispravan?

Avatar pendreck
pendreck
17:59 22.08.2019.

GIlf

Avatar patkovic
patkovic
21:43 22.08.2019.

malo pljucneš i ajmooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije