Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bipa Fashion.hr

50 komada odjeće posvećeno Severovoj muzi Ivi Marušić

15.03.2018.
u 13:55

Miljenik hrvatske modne scene predstavit će kolekciju punu čipke, cvjetova, pruga i pastelnih boja

Danas revijom brenda I-GLE u zagrebačkoj Gliptoteci počinje dugoočekivani BIPA Fashion.hr, a svoju će kolekciju 23. ožujka, na Velesajmu, predstaviti i domaći dizajner, miljenik brojnih poznatih dama Robert Sever.

- Kolekcija ‘Iva’ koja je posvećena mojoj muzi i dugogodišnjem zaštitnom licu branda, Ivi Marušić bazira se na komadima za svakodnevnu upotrebu, provučenih kroz prizmu ovosezonske teme i inspiracije – simbioza romantizma i minimalizma - ističe dizajner koji dodaje kako je i sama Iva sudjelovala u stiliziranju lookova ove kolekcije pa se stoga posebno veseli izlasku svih outfita na pistu.
Kolekcija se sastoji od čak 50 odjevnih kombinacija odjeće od trapera kojom se dizajner bavi već godinama.

Također, ovogodišnja će kolekcija obilovati čipkom te uzorcima poput cvjetova i snažne grafičke pruge. Nadolazeće proljeće i ljeto, Robert Sever vidi u pastelnim bojama: bež, puder roza i svijetloplava, te im dodaje zlatne detalje i tako svakom komadu daje snažan dizajnerski potpis.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije