Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavedite ga

5 ženskih flert taktika koje sigurno pale, a ne uključuju striptiz

seksi žena
Foto: Shutterstock
19.06.2014.
u 19:45

Evo na što sve trebate obratiti pažnju kako biste ga lakše ulovile

Vremena se mijenjaju, a s njim i način na koji se muškarci udvaraju, a žene im uzvraćaju.

Evo na što sve trebate obratiti pažnju kako biste ga lakše ulovile:

1. Dodirnite ga... spontano!

Blagi dodir njegovog ramena možda djeluje jednostavno i nevažno, ali ne postoji muškarac na ovom planetu koji neće osjetiti trnce kad to napravite. Muški spol upija svu žensku pažnju, bez obzira na to kad i na koji način mu je ukažete.

2. Nahranite njegovu taštinu

Za razliku od nas, muškarcima uopće ne smeta kad netko procjenjuje njihov fizički izgled. Recite mu da ima široka ramena i on će se rastopiti od sreće (provjereno!). Generalno pravilo: ako on spomene neki dio svog tijela više puta (na primjer: ''U mojoj obitelji svi imaju plave oči''), recite nešto pohvalno o tome. Da, muškarci su toliko tašti i željni komplimenata.

3. Našalite se na svoj račun

Spremnost da se našalite na svoj račun smatra se odlikom sigurnih ljudi. Zato mu ispričajte neki smiješan detalj iz svoje  prošlosti, ili prokomentirajte neku situaciju sa sastanka na duhovit način. To uvijek pali!

4. Pssssssst!

Zadržite za sebe neke pikanterije o njemu. Recimo, saznali ste od prijateljice ili na Facebooku da je napravio tetovažu (ili piercing) na određenim dijelovima tijela koji nisu izloženi pogledu, ili neku drugu pikanteriju iz njegovog privatnog života. Ma koliko vas to kopkalo i koliko god željeli saznati sve detalje, strpite se dok se bolje ne upoznate.

5. Ne ponašajte se kao ukočena primadona

Kako će muškarac s kojim ste izašli upoznati vašu pravu prirodu, uključujući pomalo ekscentričan smisao za humor, ako tijekom cijele večeri zadržavate isti izraz lica na sve što vam kaže? Većina muškaraca će, zbog takvog ponašanja, pomisliti da se nešto neugodno krije iza fasade. Dakle, učinite nešto krajnje spontano, što osjećate u trenutku, i budite uvjereni da će ga to oboriti s nogu i da nikad neće zaboraviti izlazak s vama.

>>Ovo su signali koje muškarci ne razumiju kod žena

>>Izludite svog muškarca u krevetu uz ove jednostavne savjete

Komentara 3

Avatar Jure_Trupina
Jure_Trupina
10:24 20.06.2014.

Neki od ovih savjeta nisu upće loši (pogotovo točke 1,3,5), samo sam ja na žalost vrlo rijetko viđao takve poteze kod žena. Uglavnom su igračice na sigurno, predvidljive.

HA
harakiri
02:00 20.06.2014.

najbolje pali biti ljubazna, tiha, pristojna i ženstvena

Avatar dva4u
dva4u
23:57 19.06.2014.

smijeh je kako se brišu komentari koji se ne sviđaju autorici... iako su bez vrijeđanja, psovki, nepristojnih izraza...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije