Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpalite vatru

5 seksi trikova koje jednostavno morate probati

Seks
Foto: Thinsktock
18.12.2015.
u 12:50

Ako vam nedostaje ideja kako potpaliti vatru pod plahtama i približiti se svome partneru/ici, pokušajte s nekim od ovih trikova

Iako seks treba povezivati partnere, često se događa kako je osobama koje su duže u vezi muka od intimnosti u spavaćoj sobi. Razlog tome najčešće je rutina i dosada u koju se seks pretvorio umjesto da uživate u tom činu koji svaku osobu čini sretnijom. Ako vam nedostaje ideja kako potpaliti vatru pod plahtama i približiti se svome partneru/ici, pokušajte s nekim od ovih trikova.

1. Pogledajte film.
Ne trebate gledati erotske filmove, dovoljni su i oni poput 'Mr. and Mrs. Smith' ili "The Notebook" koji imaju dovoljno seksi scena da zapale vašu maštu.

2. Ogledalo u spavaćoj sobi.
Ako nemate veliko ogledalo u spavaćoj sobi, odmah ga idite kupiti. Kada ga postavite, počnite se maziti ispred ogledala, bit ćete više nego zadovoljni što ste novac uložili u njega.

3. Pokažite mu način.
Mnogo žena ima problema s orgazmima zato što muškarcima ne daje do znanja što je uzbuđuje. Nemojte i vi biti jedna od tih žena. Pokažite mu što volite i kako da vas dovede do vrhunca. Nećete požaliti, a njega će to još više uzbuditi.

4. Izađite u javnost.
To ne znači da se trebate seksati u automobilu nasred parkirališta ispred trgovačkog centra gdje vas svi mogu vidjeti, ali malo uzbuđenja ne smije vam nedostajati. Učinite to u mračnoj zapuštenoj uličici ili umjesto na večeru odite na piknik u prirodu gdje vas malo tko može vidjeti.

5. Odite na kauč.
Ako ste uvijek intimni samo u spavaćoj sobi, navečer kada se sve utiša nije ni čudno da vam je seks postao rutina. Promijenite lokaciju i napravite to na kauču u dnevnoj sobi. 

>> Evo zašto je 8 h ujutro najbolje vrijeme za prvi spoj

Komentara 3

PL
ploter29
04:40 19.12.2015.

ogroman broj njih voli da im se licka rupica do, ali gotovo uvijek nemaju "muda" dati to do znanja. jednom kad to među parom prestane biti tabu nakon nekog vremena tek se onda opuste i počinju davati do znanja da žele to jer im je to hebeno i ugudno.

DU
Deleted user
21:17 18.12.2015.

odoh po šibice da potpalim vatru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije