Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni savjeti

5 pogrešaka koje nikako ne smijete učiniti na prvom spoju

zavođenje, muškarac
Foto: Thinkstock
24.04.2014.
u 20:30

Čim vam je potrebna vojska prijatelja, to znači da ne želite ostati sami s novom osobom

Nakon što smo doznali da je potrebno svega 12 minuta da bismo nekoga osvojili, pozabavili smo se stvarima koje će na prvom sastanku sve - upropastiti.

Pretvaranje

Nemojte glumiti nešto što niste. Ako jedete meso, pušite ili slično, a vaša nova simpatija to ne radi, nemojte se praviti da ni vi to ne radite. Istina će kad tad izaći na vidjelo.

Poziv na poslijepodnevnu kavu

Točno je da ste skupili hrabrost i pozvali nekoga na spoj, ali poziv na običnu kavu, i to radnim danom, šalje poruku “ti si super… za najboljeg prijatelja”. Ako ste se svidjeli jedno drugom, sljedeći put dogovarate viđanje u večernjim satima.

Veliko društvo

“Nalazim se s nekim prijateljima, pa možeš i ti s nama”. Čim vam je potrebna vojska prijatelja, to znači da ne želite ostati sami s novom osobom.

Priča o bivšima

“Upravo sam izašla iz duge veze”. Ovo priznanje će možda zanimati osobu s kojom ste izašli, ali svakako ne odmah. Čak i ako zaista patite zbog nekog prekida, ne biste bili prvi koji bi se odmah nakon njega upustili u novu vezu, ili makar prijateljstvo.

Vaš novi partner ne mora odmah čuti sve o vašoj intenzivnoj, dugoj, problematičnoj vezi.

Izgovori, izgovori…

Najčešći izgovor kada vam se iz bilo kojeg razloga ne izlazi s nekim, kome ste već dali broj telefona, jest umor. Svi mislimo kako netko neće imati srca agresivno nas uvjeriti da se vidimo, ako se “izvučemo” na iscrpljenost i umor. Međutim, ovo je jedan od najprozirnijih izgovora, a odmah za njim su oni koji sadrže previše detalja.

Foto: pixabay

>>Osvojite nekog za samo 12 minuta. Evo što trebate znati

>>Što muškarci žele na prvom sastanku?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije