Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNE SITUACIJE

5 najvećih katastrofa sextinga: Najmanje što očekujete...

Dopisivanje
Shutterstock
17.06.2017.
u 20:00

Jedna je djevojka ovisnica o Snapchat aplikaciji. Kako je ispričala, odlučila je svog dečka iznenaditi seksi video snimkom.

Najmanje što očekujete kada nekome šaljete seksi poruke jest da će  ih vaša majka, svekrva ili šef pročitati. Mnogima su se dogodile upravo takve katastrofe, nakon što su ih "preživjeli", anonimno su za TOI otkrile detalje tih situacija koje su ih uzdrmale. 

Jedna je djevojka ispričala kako je njen partner uvijek bio tako dobar s riječima i znao je tu seksi igru riječima u dopisivanju dovesti do savršenstva. Kako se uvijek osjećala nedoraslom njegovim porukama, odlučila je jedan dan sjesti  na miru i uz pomoć literature za odrasle, napisati podužu poruku s kojom ga je htjela uzbuditi. Nakon uloženog truda i slanja poruke, postala je zabrinuta što nema odgovora od druge strane. Onda je shvatila da je poruku primio njen bratić.

Jedna je djevojka ovisnica o Snapchat aplikaciji. Kako je ispričala, odlučila je svog dečka iznenaditi seksi video snimkom. Snimila je video i odlučila da će mu ga poslati navečer. Ono što s edogodilo, nikako nije željela. Naime, dok je provjeravala Snapchat, slučajno je objavila svoj seksi video uradak na tu društvenu mrežu. Odmah je, kaže, objavu izbrisala, ali zbog straha i aplikaciju koju je tako često koristila. Više se na toj društvenoj mreži nije pojavljivala, tvrdi. 

Nisu samo žene bile u neugodnim situacijama. Jedan je mladić imao razgovor za posao ujutro, a majka ga je tjerala da ide ranije spavati kako bi bio spreman za razgovor. Kako se njemu nije spavalo, odlučio je poslati pokoju poruku svojoj djevojci. Tipkanje se pretvorilo u sexting, a bio je toliko uzbuđen da nije ni primijetio kada je njegova majka ušla u sobu i uhvatila ga s rukom na međunožju. Kako ju nije vidio, majka mu se približila i mogla je vidjeti sve njegove poruke koje slao i primio dok je on gledao u njih i iščitavao ih. Kada je konačno postao svjestan svoje majke, bilo mu je strašno neugodno, priznao je. 

Kako je to kada umjesto partneru, poruku u kojoj piše kako jedva čeka skinuti svu odjeću sa sebe, pošalje na grupu na whatsapp cijeloj svojoj obitelji? Upravo to se dogodilo jednoj djevojci  za vrijeme dok se velik broj članova obitelji i rodbine dogvoorao putem poruka oko proslave rođendana. Kada je shvatila što je napravila već je bilo kasno. 

Snimiti video u toplesu i pozvati partnera da ranije dođe kući i završi započeto? E, da..to je bila ideja jedne djevojke čiji je dečko bio u izlasku s prijateljima. Kako to bude gotovo uvijek kada radite "nešto što ne treba", u trenutku kad mu je poslala video, dečko je na svom telefonu pokazivao prijateljima novosti iz svijeta kriketa. Iako je mladić htio maknuti video sa zaslona svog telefona, ili je barem tako svojoj djevojci ispričao, video su vidjeli i njegovi prijatelji, a ona im nakon toga ne može izići pred oči od srama. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije