Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kotanyi začinski mix

5 inovativnih ideja za prvosvibanjski roštilj

Roštilj
Shutterstock
15.04.2021.
u 12:35

U subotu 17. travnja uz magazin Slatko i slano i Večernji list poklanjamo Kotanyi mješavinu začinskog bilja.

Procvjetala priroda plus roštilj jednako je čistoj uživanciji za proljetni vikend. Praznik rada je pred vratima, pa iskoristite kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji spremajući najfiniji prvosvibanjski roštilj. Svi već znamo proceduru klasičnog roštilja, no ovoga puta vas pozivamo da se odvažite i s nama probate neke 'nove' recepte.

  1. Za sve koji obožavaju gljive, ovo osvježenje će vas oduševiti. Pomiješajte ricotta sir sa špinatom i češnjakom, začinite i 'bacite' na roštilj.
  2. Sezona šparoga bliži se kraju, ali ako još uvijek stignete ubrati koji snop, omotajte ih u pršut i sigurno ćete oduševiti i onog najzahtjevnijeg gosta.
  3. Zamijenite krumpir sa slatkim batatom, te ga kombinirajte u osvježavajućoj salati zajedno sa rikolom, feta sirom, i bučinim sjemenkama.
  4. Pripremite lađice od tikvica – napunite ih umakom od rajčice, sirom i origanom i dobit ćete zdravu i ukusnu verziju pizze.
  5. Za kraj smo ostavili svevremenski klasik – zapečena piletina na roštilju sa potpuno prirodnom mješavinom Kotanyi začinskog bilja.

U subotu 17. travnja uz paket magazina Slatko i slano i Večernji list na dar pronađite Kotanyi začinsku mješavinu.

Začinite vaš proljetni vikend uz najfiniji roštilj!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije