Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

SelectBox - 5 ideja kako ćete obradovati žensko srce

wellnes
Foto: Thinkstock
PR
Autor
PR članak
06.03.2015.
u 13:09

Darujte voljenu osobu za Dan žena nekim posebnim doživljajem koji će pamtiti za cijeli život.

Predlažemo Vam neke ideje kako da obradujete žensko srce u tolikoj mjeri da će se osjećati kao centar svijeta, kao da su sva ljubav i pažnja poklonjene baš njoj. Na muškarcima je da taj dan posvete svojoj boljoj polovici i da se sve „vrti“ oko nje. Ako ste pak nježnijeg spola te želite na taj dan razveseliti sebe, najbolju prijateljicu, mamu ili sestru, budite svjesne, to je Vaš dan i dopušteno Vam je da si priuštite što Vam god srce zaželi.

Zaboravimo nakratko na cvijeće, najpopularniji poklon kojim muškarci iskazuju ozbiljnost i jačinu svojih osjećaja te pomislimo na nešto kreativnije, nešto što će draga osoba pamtiti do kraja života a zbog čega nećete bankrotirati. Pomislimo na nešto u čemu možete oboje uživati, a opet Vaša će bolja polovica sama moći odabrati. Da, pomislimo na poklon kartice!

Iz dana u dan raste popularnost poklon karticama jer pružaju veću mogućnost izbora, a smanjuju stres i vrijeme potraćeno na odabir poklona. U Hrvatskoj možete uživati u poklon karticama SelectCard, koje su svrstane u više kategorija:

Svaka žena ima izražena osjetila za arome, mirise i parfeme. S obzirom na to, izrada vlastitog parfema prema vlastitim mirisnim percepcijama unutar radionice i kratka edukacija o mirisima svakoj će ženi ostaviti poseban utisak i lijepo sjećanje.

S obzirom da ove godine Dan žena pada u nedjelju, darujte voljenu osobu nekim posebnim doživljajem koji će pamtiti za cijeli život.

Razveselite dragu osobu ekstravagantnom večerom gdje ćete ju obasipati svojom pažnjom, dodirima i pogledima te joj svojim društvom pružiti osjećaj posebnosti i veličanstvenosti:

Yacht club Opatija pravi je mali hram domaće istarsko-primorske kuhinje, smješten među barkama, s terasama uz samo more, natopljen mirisima borova.

Vikend opuštanje u jednom od obližnjih wellness centara, gdje možete uživati u blagodatima saune, tretmanima tijela i lica, masažama ili pak čaši šampanjca i pogledom na more i prirodu dok uživate u jacuzziju , samo su neke od ponuda wellness centra Radisson Blu u Splitu.

Svaka sportska duša prepoznat će koliko vrijedi sat kvalitetnog aerobika i yoge te uživati u upoznavanju vlastitog tijela. Svaka minuta tjelesne rekreacije pokreće cijeli organizam, vraća snagu, elan i koncentraciju. Svakodnevna vježba i rekreacija vraća osjećaj sreće, ispunjenja i zadovoljstva te pokreće naprijed. Postoji li ljepši poklon od toga?

Kontakt s konjima, njihova terapeutska djelotvornost te prema istraživanju želja 9 od 10 žena, jahanje kroz dolinu, čista priroda. Ovo će mjesto živjeti vaš duh i pokrenuti vaše tijelo. Dođite i provedite noć u indijanskim tipijima ili drvenim planinskim kućicama, jašite u nedirnutoj prirodi, pijte lokalni whiskey i pivo te okusite neobičnu organsku kuhinju od samoniklog bilja i divljači.

Ideje spomenute u ovom članku možete pronaći na www.selectbox.hr gdje ćete zasigurno naći savršen dar za vašu dragu osobu. Poklon pakete SelectBox sačinjava petnaest različitih izdanja koji obuhvaćaju više od 900 doživljaja u poznatim sportskim, ugostiteljskim, kozmetičkim ili turističkim objektima. Tako možete pokloniti baš sve; od izrade vlastitog parfema, masaže i wellnessa, njege u spa centru, adrenalinskih doživljaja, romantičnog bijega iz grada ili pak romantičnu večeru uz svijeće. Provjerite ponudu i nađite nešto po svom ukusu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?