Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz njegove perspektive

4 stvari koje svaki muškarac želi od djevojke s kojom je u vezi

Par
Foto: Thinkstock
04.04.2016.
u 10:17

Muškarci ne traže toliko pažnje koliko je traže žene, neće se naljutiti na vas ako im zaboravite kupiti poklon za godišnjicu ili ako zaboravite dan kada ste se prvi put poljubili

Kada su u pitanju veze, muškarci su poprilično jednostavni. Ne traže puno, no ono što traže nekima nije baš lako ispuniti. Muškarci ne traže toliko pažnje koliko je traže žene, neće se naljutiti na vas ako im zaboravite kupiti poklon za godišnjicu ili ako zaboravite dan kada ste se prvi put poljubili. No postoje četiri stvari koje moraju imati u vezi, a koje su to otkrio je Ryan Hussey iz Elite Dailyja.

1. Budite iskrene
Iskrenost je najbolja politika. nema potrebe lagati muškarcima oko onoga što osjećate. Nikada. Ako vas nešto muči, recite da on vidi kako to možete popraviti, a ako ne želite da se on miješa u to što vas muči, također mu dajte do znanja. Ako radi nešto što vas nervira ili vam smeta, recite mu da prestane.

2. Budite iskrene prema sebi
Ne budite nesigurne. Nemate razloga za to. Muškarci vam neće pamtiti svaku sitnicu koju ste napravili ili riječ koju ste izgovorili pa slobodno budite svoje. Ako ste u vezi znači da mu se sviđate takvi kakvi jeste pa budite ta osoba. Ne trebate se ponašati 'cool' pred prijateljima ili strancima i nikad neće postojati razlog zbog kojega bi se trebali pretvarati. Ne trebate se brinuti oko toga hoćete li ga 'osramotiti' pred obitelji i prijateljima jer da je to nešto oko čega se on treba brinuti nikada ni ne bi bio u vezi s vama.

3. Pustite ga da bude svoj
On je komplicirana osoba, teška i tvrdoglava. Ponekad će reći stvari zbog kojih vam neće biti ugodno, a nekad će učiniti nešto zbog čega ni njemu samome neće biti ugodno. No, pustite ga da kaže ili napravi te stvari kako bi se razvio kao osoba. Pustite ga da pogriješi, no dajte mu vrijeme da iz svojih grešaka nešto i nauči. Podržite ono što radite, pogotovo nešto za čim je doslovno lud. Možda se nećete slagati sa svim njegovim uvjerenjima, no bar ima hrabrosti stati iza njih i braniti ih. Ne dopustite mu da se promijeni zbog njegovog straha od neuspjeha. Recite mu da to može učiniti, što god to bilo, no budite uz njega ako shvati da ipak neće uspjeti.

4. Spasite ga od njega samog
Razgovarajte se njim kad bi vas trebao slušati. Ušutkajte ga kad govori ono što nema smisla. Recite mu da je u krivu. Ohrabri ga da iskusi nove stvari i avanture, da izađe iz svoje zone udobnosti. Podsjetite ga da nitko nije savršen. Raditi pogreške je dobro, no ne dopustite mu da iznova ponavlja iste greške. 

>> Ovo su 4 najčešća problema u svakoj vezi. Evo kako ih riješiti...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije