Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

4 razloga za nezaboravno ljeto na Malti

Malta
Foto: Thinkstock
30.05.2018.
u 14:57

Svratite petkom u jednu od Atlasovih poslovnica, provucite svoju Mastercard ili Maestro karticu i ostvarite dodatnih 10% popusta na ljetovanje na Malti

1. SVATKO ĆE PRONAĆI NEŠTO PO SVOME GUŠTU, PARTIJANERI POGOTOVO
Malta privlači i obitelji s djecom, kao i parove u potrazi za toplom i zanimljivom destinacijom, dok će ljubitelji noćnog života odličnu zabavu pronaći u poznatom kvartu Paceville gdje se nalaze klubovi za svačiji ukus, ali i budžet obzirom da su cijene pića znatno povoljnije nego kod nas. Skupite frendice, frendove i provedite ljeto za pamćenje, jer svi znaju da je najbolji party upravo na Malti.

2. VOLITE ŠPINAT – OVDjE ĆETE PROBATI NAJBOLJI I TO PREMA POPAJEVOJ RECEPTURI
Prije više od 30 godina na sjeverozapadu Malte snimljen je Popaj, a danas je nekadašnji filmski set pretvoren u turističku atrakciju i muzej na otvorenom. Priču o čuvenom mornaru i „izjelici špinata“ turisti obožavaju, kako oni najmlađi, tako i odrasli. Osim čarobnih bajkovitih kućica, u Popajevom selu pronaći ćete i kino, brojne muzeje, igraonice, idiličnu plažu, magična mini-krstarenja, te brojne druge sadržaje stvorene za zabavu, kao i restorane na čijem se jelovniku nalaze neizostavni specijaliteti sa špinatom.

3. MEDITERANSKI HOLLYWOOD S #50NIJANSIPLAVE
Iako je Malta na veliku žalost ostala bez svoje najveće turističke atrakcije - „Azurnog prozora“, sestrinski otoci COMINO I GOZO oduševit će vas prirodnim ljepotama, tradicionalnom gostoljubivošću domaćina i predivnim tirkiznim plažama. Spomenuti otoci poznati su i kao kulise prilikom snimanja Gladijatora, Münchena i Grofa Monte Cristo.

4. ŠTO JE ODMOR BEZ DOBROG SMJEŠTAJA, PIZZE, SLATKAČA, ALI I SHOPPINGA
Atlasova preporuka je svakako Hotel Plaza Regency 3*, s obzirom na izvrsnu lokaciju - na glavnoj promenadi u Sliemi - idealnom mjestu za odmor, večernje izlaske, šetnje, rekreaciju i shopping. Jedna od najboljih pizzerija i slastičarnica nalazi se upravo u sklopu ovog hotela. Lijepo uređene, moderne i renovirane sobe zasigurno zaslužuju zvjezdicu više od one koju nose. Ispred hotela nalazi se autobusna stanica, a novi klimatizirani autobusi povezuju čitavi otok. Ukrcaj putnika na brod je u luci Sliema, a na istome mjestu može se obaviti i NAJBOLJI SHOPPING, jer su cijene u ljetnim mjesecima potpuno snižene, a poznate svjetske trgovine nalaze se u blizini luke.

Treba li vam zaista razlog više?

Ako da, svratite petkom u jednu od Atlasovih poslovnica, provucite svoju Mastercard ili Maestro karticu i ostvarite dodatnih 10% popusta na ljetovanje na Malti, izravnim letom iz Zagreba, s uključenim pristojbama. Više informacija potražite na atlas.hr –u ili pozivom na besplatan info. telefon 0800 87 70.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije