Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talijani znaju

4 osnovna pravila odijevanja za maksimum seksepila

Monica Belluci
Foto: D&G
18.03.2014.
u 17:40

Žena koja ima obline veoma je seksi, a jedna od bitnih namjena odjeće jest istaknuti žensku figuru i obline.

Domenico Dolce i Stefano Gabbana poznati su po tome što zbog njih žene izgledaju “vrelije” od sicilijanskog sunca.

Ovaj dizajnerski par otkriva nam četiri osnovna pravila odijevanja za maksimum seksepila.

1. Seksi može značiti mnogo toga.

Važan je stav više nego neki specifičan izgled. Uz uvjet da zrači samopouzdanjem, i žena u opremi za rekreaciju može djelovati vrlo seksi.

2. Važno je znati koji vam stil odijevanja odgovara. Dakle, bez obzira na to je li riječ o traperu ili večernjoj toaleti, najvažnije je da pronađete odgovarajući model. Taj komad odjeće ne mora biti previše seksi da biste privukli pažnju.

To može biti samo jedan provokativan detalj, kao što je šlic na haljini, dublji izrez ispod kojeg viri rub grudnjaka ili nešto slično.

3. Žena koja ima obline veoma je seksi. Jedna od bitnih namjena odjeće jest istaknuti žensku figuru i obline. Na primjer, Monika Bellucci je izuzetno seksi dama. Ona ima zanosno tijelo i uvijek zna naglasiti svoje obline.

4. Naši omiljeni materijali su čipka, čipka i samo čipka! Uvijek smo je koristili, štoviše, svake sezone pronalazimo način da je ponovno uvrstimo u kolekciju na neki novi način. Čipka je vrlo elegantna, ali i vrlo seksi. A mi obožavamo sve što je seksi!

>>Ukradi stil Lejle Filipović: Lijepa i elegantna bivša misica ne griješi

Komentara 1

MA
mastermind
19:05 18.03.2014.

Koja sramota od "članka"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije