Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
42.000 pretplatnika

4-godišnja influencerica: "Još ne znam dobro s kamerom pa kažem mami što treba snimiti"

Instagram/@momandparis
03.11.2022.
u 13:30

Paris još uvijek ima aparat igračku pa joj mama ponekad da da koristi njen, a prije objave svaki video zajedno pogledaju.

Nakon što je s obitelji iz Australije preselila na Filipine, 30-godišnja majka dvije djevojčice Jovey Esin počela je na YouTube kanalu objavljivati njihove doživljaje s idiličnog otočnog doma, no glavnu riječ na kanalu je brzo preuzela njena četverogodišnja kćer, Paris McKenzie.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

Djevojčica je tako nekoliko mjeseci svaki dan molila mamu da napravi video s njom, a iako s četiri godine ni ne zna koliki je to broj, nije joj trebalo dugo da sakupi više od 40.000 pretplatnika i tako postane jedna od mlađih influencerica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovey (@momandparis)

Nedavno je Paris pomalo počela i sama snimati koristeći mamin foto aparat, no još ne zna dobro s njim rukovati pa joj mama ipak pomaže. Nakon snimanja, njih dvije zajedno sve pregledaju i odluče što će objaviti na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovey (@momandparis)

- YouTube kanal dijelim s mamom, ali ja imam i svoju kameru! - objašnjava Paris, no mama dodaje da je ipak" riječ o igrački koja ne može fotografirati"...

"Ona obožava pozirati i stalno me moli da ju snimam u različitim pozama", kaže Jovey koja ne sumnja da djevojčica u tom 'poslu' uživa.

Kad odraste, nastavlja mama, Paris želi biti popularna vlogerica, a ako i na pet minuta ostane sama s mojim mobitelom, vrijeme će iskoristiti da se snima dok radi bilo što. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovey (@momandparis)

"Ja sam prije par godina počela s objavama s Filipina pa je Paris odrasla gledajući u kameru i zaljubila se u poziranje i društvene mreže".

"Ipak, najviše od svega, uživa u pokazivanju svojih odjevnih kombinacija!", prenosi Mirror.

Majka ima jedanaestero djece s osam različitih očeva i zbog toga često trpi uvrede: ‘Nije me briga što ljudi misle’

Komentara 1

SH
Shorv600
14:27 07.11.2022.

Propalitet od malih nogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije