Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

32 cateringa u samo jednom danu: Ova catering firma zna kako pripremiti spektakularni božićni domjenak

Zvona catering
Foto: Promo
1/6
05.12.2018.
u 08:58

Show cooking s raznim cornerima – carving corner, cheese & wine corner, pasta & rissotto corner, BBQ corner samo su neke od opcija kojima oduševljavaju uzvanike na božićnim domjencima

Zvona catering, obiteljska firma koja broji preko 1.800 domjenaka godišnje i posluženih 100.000 uzvanika po godini, u 23 godine stasala je u vrlo ozbiljnu poslovnu priču u kojoj nude bogatu paletu svojih usluga.

Osim privatnih proslava i vjenčanja, njihova specijalnost su nezaboravni poslovni eventi od kojih se najviše ističu božićni domjenci. Samo njih u prosincu 2017. broje čak 290, a rekord je 32 cateringa u samo jednom danu. Impozantne brojke ali i pozitivna iskustva klijenata, koji se iznova vraćaju, govore sve.

Oduševit će vas bogatom ponudom finger fooda, tradicionalnih narezaka, toplih jela, slastica snackovima i kavom i upotpunit će svaki božićni domjenak. Njihovim ukusnim delicijama teško je odoljeti obzirom na zavidnu razinu kreativnosti jelovnika i načina serviranja – od jela i deserata u čašicama, na štapićima, u neobičnim žlicama i bowl food-a do tradicionalnih jela, uvijek imaju rješenje na svaki zahtjev klijenata.

Foto: Promo

Nihova vegetarijanska i veganska jela zasitit će i mesoljupce, a pripremaju jela i bez glutena. Mogu ponuditi i show cooking s raznim cornerima – carving corner, cheese & wine corner, pasta & rissotto corner, BBQ corner ali i rješenje dodatne opreme poput barskih stolova i slično. Više o njihovoj ponudi i rezervaciji termina svog božićnog domjenka saznajte ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije