Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za čisti dom

15 prljavih problema koje će s lakoćom riješiti soda bikarbona

čišćenje
Foto: Shutterstock
10.09.2014.
u 09:24

Ovaj je proizvod iznimno učinkovit, ali i još važnije, nježni je prirodni sobni dezodorans koji će nam pomoći u mnogim kućanskim problemima

Sodu bikarbonu u svom će kućanstvu imati svaka domaćica koja se barem jednom upustila u izradu kolača i keksića, ali soda ima i druge primjene zbog čega je poželjno uvijek je imati pri ruci.

Ovaj je proizvod iznimno učinkovit, ali i još važnije, nježni prirodni sobni dezodorans koji će pomoći u mnogim kućanskim problemima, barem kada je riječ o održavanju čistoće vašeg doma.

>>Sapun, pasta za zube, dezodorans: Izradite ih sami uz naše recepte

>>Ne bacajte iskorištene vrećice zelenog čaja. Evo što sve možete s njima

>>'Čudotvorna' soda bikarbona čisti, liječi... Evo 20 savjeta kako je koristiti

Komentara 4

MA
markez
10:09 10.09.2014.

ne znam jel to do mog mobitela ili ovdje stvarno nije naveden ni jedan od 15 primjera korištenja

Avatar Azriel
Azriel
10:58 10.09.2014.

neznam kaj se svi čude sodi bikarboni ali to je lužina, i normalno da skida sve kiselo. i lakše je wc školjku očistiti sodom bikarbonom, nego sanitarom, koji je kisel. Mislim to su znale čak i naše prabake, a kad kad ne bi imale sodu za čiščenje, koristile su tzv lug od pepela... eto vraćamo se na neke stare vrijednosti i čudimo se tome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije