Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trendovi

10 cool i korisnih gadgeta za poklone

pokloni
Foto: Mondo.hr
1/5
23.12.2013.
u 18:00

Pokloni kojima ćete oduševiti članove obitelji i prijatelje.

1. Prenosivi punjač za mobitele i tablete - 105 kn

Svim aktivnim korisnicima smarthphonea i tableta jedna univerzalna stvar stvara probleme - brza potrošnja baterije! Kako biste konačno doskočili tome da ne tražite utičnice po šoping centrima, bolnicama ili gdje se već zateknete kada čujete onaj beep umirujuće baterije možda je vrijeme da razmislite i o - prenosivom punjaču. Više nisu skupi i možete ih nabaviti već za 100-njak kuna. Prenosivi višenamjenski punjač kapaciteta 2800 maH pronašli smo na stranici svipopusti.hr (pregledava sve grupne popuste u Hrvatskoj) za 105 kn.

2. Touch screen rukavice - 69 kn

Južina i ove godine prijeti Božiću, no zima će biti još duga, a koristiti smarthpone na ništici i minusima nije baš preporučljivo. Zato su sve veći hit touch screen rukavice za smartphone i tablete. Možete ih nabaviti već od 69 kuna preko interneta, a ima ih i u većim šoping centrima i specijaliziranim trgovinama za gadgete i tehniku.

3. Dječji autić s daljinskim upravljanjem koji se penje po zidu ili staklu - 219 kn

Ultimativni klasični poklon za djecu svih uzrasta pa i za odraslije: autić s daljinskim upravljanjem koji vozi i po zidu! Najbolja stvar: autić se puni USB kabelom! Također ga možete pronaći na grupnim popustima na stranici svipopusti.hr. Kolekciju možete upotpuniti radijski navođenim - helikopterom!

4. USB memorija 16 GB - 90 kn

Nitko više ne prži DVD-e, no i dalje je korisno imati uza se flash memoriju. Kapaciteti su se povećali, a cijene snizile, 16 GB možete nabaviti i za manje od 100 kn. Sasvim dovoljno i za serije i filmove i glazbu bez koje se ne želite odvajati, a nemate mjesta na mobitelu. Ima i 32GB i 64GB USB memorija, no ako trebate puno prostora možda vam je isplativije uzeti eksterni disk.

5. Povoljni tableti - od 500 kn

Nije iPad jedini tablet. Ako ne želite skupo platiti tablet i niste prezahtjevan korisnik postoji široka lepeza cijenama puno privlačnijih uređaja. Tablete možete nabaviti već od 500 kuna.
Na Mondo.hr-u smo pronašli Tablet PRESTIGIO MultiPad 7.0 Ultra Red za samo 500 kn. Pokreće ga Android .1 s pohranom od 4GB prostora, a teži samo 305 grama.

6. Eksterni disk - Seagate Samsung USB 3.0 - 500 GB - 419 kn

Ne znate kamo ćete više s gomilom fotografija, serija i filmova? Eksterni diskovi nisu više tako skupi. Ovaj Samsungov Seagate kapaciteta 500 GB brzo kopira podatke, a plaćate manje od 1 kune po gigabajtu.

7. SingStar Guitar komplet sa 2 mikrofona PS3 - 300 kn

Ako imate Play Station3 konzolu, a preskup vam je prelazak na novu PS4 konzolu možete proći jeftinije, a opet zabaviti cijeli ekipu kupnjom Singstar kompleta. Pokažite svoje glasovne i zabavljačke sposobnosti i uživajte. Nema veze ako ne znate dobro pjevati, uvijek ima netko s lošijim sluhom od vas.

8. Špijunski program i GPS lokatori - od 150 do 400 kn

Brinete se da će vam ukrasti bicikl ili automobil? Uz sve mjere sigurnosti koje ste poduzeli nije na odmet uložiti i u GPS lokator vašeg vozila. Od 150 do 400 kuna možete na grupnim popustima pronaći GPS lokatore i trackere za lociranje bicikla, motocikla i automobila, a nude i kamerice skrivene u USB memorijskim stickovima i stolnom satu! Nemaju samo NSA i CIA primat na prisluškivanje i praćenje!

9. Moderna Bluetooth narukvica-sat s funkcijom pričanja i slušanja - 400 kn

I dok čekamo komercijalnu distribuciju Google naočala pametni satovi su već na tržištu. I to kao dodatak, a ne zamjena za pametne mobitele. Ovaj atraktivan moderni dizajn namijenjen je za žene koje ne koriste bluetooth slušalice. Narukvicom možete primiti poziv i razgovarati sve dok ste unutar 20 metara udaljenosti od mobitela. Narukvica će vas vibriranjem upozoriti ako se udaljite previše.

10. Robot usisavač -  1.499kn!

Jeste čuli da Google kupuje tvrtke koje proizvode robote, a Amazon najavljuje leteće dostavne robote? Doba robota definitivno je tek pred nama. Odnosno kućanski poslovi pred njima. Robota usisivača GALAXY II ste možda već vidjeti po šoping centrima kao izložbeni primjerak. Sada ga se može nabaviti i po cijeni od 1500kn.  Čisti parket, keramiku, pločice i tepihe. Podnu površinu očisti četkom, usisa, obriše i dezinficira. Može čistiti 90 minuta u komadu. Usisa nekoliko prostorija istovremeno jer sam pronađe otvorena vrata i prevlada pragove visoke do 1,5 cm. Zbog ugrađenih senzora detektira stube i ne pada niz stepenice, također ne pada sa vrha ormara ako na njima usisava prašinu.

>>Još tehno-gadget poklona: Što izabrati?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije