Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE LJEPOTICU

Zvijezda 'Beverly Hillsa' u nastavku 'Sumraka'

06.02.2009.
u 18:03

U "Mladom mjesecu", drugom dijelu ultrapopularne vampirske sage Stephenie Meyer, malu ali bitnu ulogu najvjerojatnije će odglumiti AnnaLyne McCord, Naomi Clark iz nove verzije "Beverly Hillsa 90210".

McCord trenutno rpegovara o tome da preuzme ulogu prelijepe Heidi, "i ribara i mamca" koja privlači ljudske žrtve krvožednim Volturi vampirima. (McCordin kolega iz serije Kellan Lutz, koji u "90210" glumi Georgea Evansa, u "Sumraku " i nastavku glumi vampira Emmetta Cullena.) Uloga Heidi je vrlo mala, skoro da s emože podvesti pod kameo-ulogu, ali traži iznimno atraktivan izgled; Bella opisuje Heidinu ljepotu kao "izuzetnu i nezaboravnu".

Kako za ulogu Jane Volturi, najopasnije od te "kraljevske obitelji" vampira, producenti pregovaraju s Dakotom Fanning, nekadašnjom dječjom zvijezdom koja sad već ima 15 godina i želi se okušati i u ulozi negativke, a i Taylor Lautner se morao žestoko potruditi i nabildati 12 kila da bi zadržao ulogu Jacoba Blacka, očito je da i pored izostanka redateljice prvog dijela Catherine Hardwicke (koju je zaminjenio Chris Weitz, redatelj "Američke pite") producenti ne žale novca da bi njihova "zlatna koka" bila što kvalitetnija.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije