Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJERA

Zlatko Vitez s “Garderobijerom” slavi 40 godina umjetničkog rada

garderobijeri
(vl)
28.10.2009.
u 14:50

Novom premijerom, drame Ronalda Harwooda “Garderobijer” u režiji Joška Juvančića, Zlatko Vitez je slavni “tata” Histriona - slavi 40 godina svoga umjetničkog rada.

U petak, 30. listopada, u Histrionskom domu bit će posebno svečano. Novom premijerom, drame Ronalda Harwooda “Garderobijer” u režiji Joška Juvančića, Zlatko Vitez je slavni “tata” Histriona - slavi 40 godina svoga umjetničkog rada. Rođen 1950. godine u Varaždinu, svoju je prvu ulogu, još na početku studija, odglumio 1969. na Dubrovačkim ljetnim igrama, u predstavi “Ljubovnici” nepoznatog dubrovačkog autora koju je također režirao Joško Juvančić.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar M O L O T O V
M O L O T O V
16:13 28.10.2009.

Bravo Zlatko !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije