Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNK SPEKTAKL U KARLOVCU

Zbog velikog interesa Cockney Rejects sviraju u sportskoj dvorani

01.12.2008.
u 18:35

KARLOVAC – Zbog velikog interesa publike za prvo gostovanje britanske punk grupe Cockney Rejects u Hrvatskoj, koje se održava u povodu obilježavanja 30 godina karlovačkog punka Vol. 2, organizatori su koncert prebacili u školsku sportsku dvoranu.

– Vrlo brzo je rasprodano 700 ulaznica i omogućit ćemo ljudima da u što većem broju posjete koncert. Očekujemo posjetitelje iz cijele Hrvatske, Italije, Slovenije, Srbije i dr. Prihod od prodaje ulaznica ići će za organizaciju idućeg glazbenog događaja, koji će se održati na godinu, no nećemo otkriti o čemu se radi – istaknuli su organizatori ovog velikog glazbenog događaja kakav Karlovac ne pamti, bivši punkeri Goran Jakšić, Srđan Lalić, Damir Možnik i Branislav Ivanov, koji će i sami nastupiti na koncertu.

Obožavateljima punka prije svirke Cockneya predstavit će se stari i novi karlovački bandovi. To su Tahijevi kmetovi, Made in Taiwan, Me as well, Duhovna pastva, Crom Dubh, Scud, Carl Hunter i Prije svega disciplina. Ulaznice za koncert po vrlo prihvatljivoj cijeni od 50 kuna mogu se kupiti isključivo kod Damira Možnika (mob. 098/494-905), a na sam dan koncerta stajat će 80 kuna. Glavni pokrovitelj ovog glazbenog događaja je Grad Karlovac. Koncert će početi već u 17.30 sati i trajat će do dva sata iza ponoći. (Ž. Š. Š.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije