Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zbog objave vijesti o NLO-u, radio Antena Zagreb izazvao paniku

10.12.2008.
u 13:40

Radijska postaja Antena Zagreb u svome prijepodnevnom programu objavila je informaciju da se nad Novim Zagrebom pojavila "neobična svjetlost", a u program su pušteni i navodni pozivi građana koji su tvrdili da su vidjeli NLO. Navodno su čuli i zvuk koji je bio sličan eksploziji.

Zagreb na nogama
Nakon što su čuli (dez)informaciju, mediji su počeli nazivati zagrebačku policiju u kojoj su isticali da nemaju nikakvu dojavu, a čak su i svoje službenike poslali na teren kako bi provjerili što se to događa nad Novim Zagrebom.

Antena je svoju senzacionalnu dezinformaciju začinila i izjavom HTV-ova novinara Krešimira Mišaka koji je izjavio da upravo u tom trenutku s prozora gleda u NLO.

Ispričali se slušateljima
U policiji su brzo utvrdili da je riječ o lažnoj dojavi, a najavili su i podizanje prijave ako se utvrdi da su građani bili uznemireni. Nakon 11 sati na Anteni Zagreb konačno su priznali da je vijest o NLO-u bila lažna i da je cijela zbrka bila obična zafrkancija na račun Bandićeve kupovine "tenka". Nakon toga ispričali su se svim građanima koji su se uznemirli zbog njihove laži.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije