Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda Bridgertona razljutila Netflix

Zbog James Bonda odbio 60.000 dolara po epizodi Netflixove uspješnice

/PictureLux/PIXSELL/PictureLux/PIXSELL
15.04.2021.
u 13:14

U drugom nastavku ciklusa romana spisateljice Julie Quinn, po kojima je nastao Netflixov hit, fokus prelazi na vikonta Anthonyja Bridgertona

Nakon što je najavio svoj odlazak iz Netflixove najgledanije serije Bridgerton, 31-godišnji britanski glumac Regé-Jean Page osim što je slomio srca brojnih obožavateljica diljem svijeta, navodno je razljutio Netflix koji ga je pod svaku cijenu htio namamiti na daljnju suradnju.

Producentica popularne serije, Shonda Rhimes, u intervjuu za Vanity Fair potvrdila je da Page nikada nije imao ugovor koji bi ga obvezao na ostanak u Bridgertonu. Izvor je za Daily Mail otkrio da je Netflix zbog toga uzrujan jer se Pageu tako otvorio prostor da legalno i lako napusti Bridgerton i da se domogne novih velikih angažmana nakon što ga je proslavila uloga vojvode od Hastingsa Simona Basseta.

Naime, u drugom nastavku ciklusa romana spisateljice Julie Quinn, po kojima je nastao Netflixov hit, fokus prelazi na vikonta Anthonyja Bridgertona, Simonovog najboljeg prijatelja i najstarijeg brata njegove supruge Daphne. Tako Pageova uloga prestaje biti u centru pažnje pa stoga Netflix, koji nije očekivao da će britanski glumac postati gotovo veći hit od same serije, nije Pageu ponudio ugovor koji bi ga obvezao na snimanje novih sezona.

Šuška se da mu je Netflix nudio astronomsku cijenu od 60.000 dolara po epizodi da bi ostao i sklopio novi ugovor, ali da je Page to odbio da bi postao novi agent 007. U prosincu je za Grahama Nortona rekao da je Bridgerton jedina riječ na 'B' koju smije reći i da neće razgovarati o drugima riječima na 'B', čime je još više potaknuo spekulacije o sebi kao novom Bondu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije